Betül sonuçtan memnun

Dyson V15 Marka Süpürge Duraklama Sorunu

Betül
05 Ekim 2023 13:24

Geçen sene aralık ayında aldığım Dyson v15 model süpürgem aldığımdan beri sorunlu olduğu için şikayette bulundum. Makinemi örnek 20 dakika çalıştırmam da 3-4 defa tamamen duruyor. Ekranında kapanıyor, 4-5 saniye sonra tekrar çalıştırabiliyorum. Halı başlığı halılarda zaten asla dönmüyor, burada halılarınızdan kaynaklı dendi. Dyson süpürgeyle bana ev süpürmek işkence gibi. Ne halı süpürebiliyorum ne de parke süpürdüğümde bile kesintisiz süpürme yapabiliyorum, bunun için batarya gönderdiler. Çözülmedi, servise götürdüm sorun yok dendi. Yine geçen gün artık canıma tak etti. Tekrar servise götürdüm, şimdi sonuçlanmış sorun yokmuş, geri göndereceklermiş. Ya illa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup yenisi ile değişim kararımı çıkartalım. Koskoca firma, satana kadar her yerde reklam yapıyorsunuz. Satın aldık, neden ürünün arkasında durmuyorsunuz? Hiçbir müşteri sorun olmayan ürününden şikayetçi olmaz. Ben kaç gündür süpürgesiz haber bekliyorum. Ürün servisten gelmeden bana yetkili kişi ulaşsın, rica ediyorum. Bu ürün değişilmeli!

09 Ekim 2023 11:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Sorun Yaşıyorum Başlık Süpürmüyor

Gökçen
16 Şubat 2024 00:33
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
25 Mart 2024 11:00

Dyson V15 Halı Başlığı Tetiğe Bastıktan 3-5 Saniye Sonra Dönmeye Başlıyor.

Sıdıka
26 Şubat 2024 14:49
Dyson V15 Halı Başlığı Tetiğe Bastıktan 3-5 Saniye Sonra Dönmeye Başlıyor.
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Gulsah
14 Şubat 2024 11:06
Kemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Kemalettin
01 Ocak 2025 16:08