Dyson V15 Boya Ve Kaplama Atması

24 Eylül 2023 21:37
23 Eylül 2023 16:22

Dyson v 15 şarj lı süpürge ilk aydan olmak üzere kavuniçi olan yerlerde boya atmaları oluyor ve çok çirkinleşiyor günden güne acil olarak yardımcı olursanız sevinirim inanın ilk gören bir insan bile dikkat ediyor çok olumsuz tepkiler alıyorum yani çok ciddi paralar verilerek alınan bir ürünün bu denli hataları olması şaşırtıcı bence

25 Eylül 2023 09:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Tayfun

Bir çözüm üretildi mi aynı sorun bende de mevcut performansını etkileyen bir durum olmadığı için bir şey yapamıyoruz dediler.

Banada aynı şekilde cevap geldi

Dyson V15 Süpürgede Boya Atması Ve Islak Silme Aparatı Sorunu

Ferimenaz
27 Ekim 12:39
Tayyibe sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Yanlış Ve Kullanılmış Dyson Süpürge Teslimatı, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Tayyibe
24 Ekim 18:06
servis-sonrasi-yanlis-ve-kullanilmis-dyson-supurge-teslimati-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-4.jpg
servis-sonrasi-yanlis-ve-kullanilmis-dyson-supurge-teslimati-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-3.jpg
servis-sonrasi-yanlis-ve-kullanilmis-dyson-supurge-teslimati-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-2.jpg
servis-sonrasi-yanlis-ve-kullanilmis-dyson-supurge-teslimati-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg

Dyson V15 Süpürgede 3 Yılda Batarya Ve Parça Arızaları Yaşadım

Kaan