Dyson V15 Arıza Ve Destek

11 Ekim 2023 19:31

Dyson V15 Süpürgem kendiliğinden motoru kapanıyor. Videolu yolladığım halde inatla bu durumun normal olduğunu sadece ileri yönde kullanmaya uygun cihazımız diye tekrarlayıp duruyorlar. Cihaz hiç oynamadan da duruyor. Diyorum hala aynı cevap Dyson aldığıma pişman oldum

11 Kasım 2023 08:34

Dyson 14.10.2023 tarihinde servise alınan cihazım hala gönderilmedi. Süpürge iyi hoş güzelde bozulduğunda maalesef yapacak bir servis yok. Alırken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Kaç gündür süpürgesiz kaldık bir servisleri olmamasından dolayı. Yerli milli olsun daha iyi en azından servisi var. Dyson=Pişmanlık

Ek
09 Kasım 2023 09:09

Bu nasıl bir servis garanti sistemidir. Bir ay oldu servise gideli cihaz cihazınız yenilenecek dediler hala cihaz gelmedi. Ben böyle kötü bir servis görmedim. O kadar para veriyoruz verdikleri hizmet 0. Bir daha Dyson almam aldırmam. Eziyetten başka bir şey değil.

01 Kasım 2023 15:45

Dyson V15 süpürgem arızalandığı için servise gönderdim serviste değişim kararı çıktı. Bende kalan parçaları göndermemi istediler gönderdim fakat hala yeni süpürgem tarafıma gönderilmedi 10 gündür ürün elime gelmedi Dyson’a güvendik başka süpürge almadık şimdi mağdur oluyoruz. Hiç yakıştıramadım Dyson markasına böyle durumu.

13 Ekim 2023 18:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

09 Kasım 2023 09:08

Asli sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgem Garanti Biter Bitmez Arızalandı, Teknik Servis Ücret Talep Ediyor

Asli
09 Mayıs 2025 01:27

Dyson V15 Süpürgede Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Çiğdem
16 Şubat 2025 16:23
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Kendiliğinden Kapanıyor

Büşra