Bora sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 15:58

07.15.2022 tarihinde ankar Panora AVM Dyson kendi satış mağazasından almış olduğumuz Dyson v15 absolute süpürgenin genel temizleme başlığı sıkışmış durumda olup yerinden çıkmamaktadır. Bu nedenle başlığın temizliğini yapamamaktayız yanı sıra temizlik performansında da gerileme mevcuttur. Konu ile ilgili müşteri hizmetleri garantinin geçmesi nedeni ile yeni başlık gönderebileceklerini iletti ve ücretli işlem yapılacağını tarafıma beyan edildi. Dyson yetkililerinin konu ile ilgilenmesini istiyor Dyson markasına yakışır hareket sergilemelerini talep ediyorum. Umarız ki reklamlara gösterilen ilgi/alaka müşterilere ve satış sonrası hizmetlere de etki eder.

23 Ağustos 2024 16:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Ağustos 2024 17:04

Dyson tarafından arandım. Yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Ama 3 kez ürünü satın almam için sipariş oluşturabileceğimi ve ürünün kodunu paylaşabileceklerini dile getirdiler. Teşekkür ederim ürünü kendim bulup alabilirim. Tarafımıza hiçbir olumlu geri dönüş yapılmamıştır. Garantisi 2 yıl olan cihazın garantisi 1 ay geçmiş olduğu için mağdur ediliyoruz. Açıkçası garantimiz bitmemiş olsaydı da yardımcı olacaklarını çok ön görmüyorum. Dyson markası benim gözümde çok iyi reklam politikası izlemiş bir markadır. Şu an cihazımızı temizleyemediğimiz için çekim gücüde oldukça azalmıştır. Oda da standında dinlendiriyoruz. Umarım ki alışveriş yapacaklar için kısa bir bilgilendirme olmuştur.

Sibel
02 Eylül 2024 10:25
Dyson Bozulan Temizleme Başlığımın Aynısını Göndermedi.
Dyson Bozulan Temizleme Başlığımın Aynısını Göndermedi.
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
27 Şubat 2025 09:20
Dyson Süpürgemin Sürekli Arızalanan Parçaları Ve Çözüm Bekleyişim

Harun
09 Ağustos 2023 14:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

4 Aydır Stok Yok Diye Dyson Halı Başlığı Değişimi Yapılmıyor.

02 Şubat 2024 21:07
4 Aydır Stok Yok Diye Dyson Halı Başlığı Değişimi Yapılmıyor.
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Garanti Yardımcı Olmuyor

Dilek