Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Garanti Yardımcı Olmuyor

Dilek
13 Aralık 2023 21:47

Ankara Panora AVM'deki Dyson mağazasından 27 Ekim'de bir süpürge satın aldım, ancak süpürgemin borusu bir aylık kullanım sonrasında demir kısmı plastik kısmından gevşeyerek sürekli dönüyor ve bu yüzden süpürgeyi kullanamıyorum. Durumu bildirmem üzerine bana yeni bir boru gönderdiler, fakat benim aldığım süpürge Dyson V15 Hepa modelinin yeni sürümü ve borusu da yeni tasarlanmış olanlardan; aralıklara girebilen özel bir borusu var. Ancak bana gönderilen boru eski düz modellerden. Durumu tekrar ilettim ve görüntülü görüşme sonrası anladıklarını belirttiler. Yeniden göndereceklerini söylediler, fakat yine aynı yanlış boru geldi. Tekrar iletişime geçtiğimde bana stoklarda olmadığını söylediler. Stoğa geldiğinde göndermeleri için not düşülmesini istememe rağmen, böyle bir uygulamalarının olmadığını ifade ettiler. Ben her gün arayıp teyit etmek zorunda değilim. 23.000 lira ödedim ve ek parçalar için ayrıca ödeme yaptım. Bu fiyata bir süpürgenin bu kadar kısa sürede bozulması ve yedek parçasının olmaması kabul edilemez. Siz hala bu ürünü satıyorsunuz, garantisi olduğunu söylüyorsunuz ama neden parçası yok? Benim istediğim, süpürgemin özelliği olan ve satın almamda etkili olan borusudur. Normal bir süpürge isteseydim, Dyson V15 alırdım. Sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım ve haklarımı sonuna kadar savunacağım. Satın aldığım ürünün yedek parçası yoksa, iade talebinde bulunuyorum.

14 Aralık 2023 13:53 (Şikayetten 16 saat sonra)

Oğuzhan
09 Ocak 2024 16:36
dyson-sattigi-urunun-arkasinda-durmuyor-2.jpg
dyson-sattigi-urunun-arkasinda-durmuyor-1.jpg
Ayşegül sonuçtan memnun

Ayşegül
14 Kasım 2023 15:15
"Sorunumuz 9 ayda çözüme ulaştı. Daha erken de çözüme ulaşabilirdi. Yine de teşekkür ediyorum. Not: v15 modelinin 2 tipi olduğunu, benim kullandığım modelin borusunun gen5 borusu ile aynı olduğunu destek hattındaki çalışanlarınız bilmiyor. Bana boruyu siz mi değiştirdiniz, böyle bir model yok diye ısrar ettiler."

İmran
03 Ağustos 2024 13:42
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
03 Ekim 2023 10:56