Ali sonuçtan memnun

20 Mayıs 2023 17:28

15.04.2023 tarihinde dyson.com.tr internet Dyson V15 marka 9 taksit ile 16.999TL ye kablosuz süpürge aldım. Dyson firmasında gelen e. Mailde de 9 taksitle alışverişin yapıldığı bilgisi geldi. Ancak alışveriş kredi kartıma peşin olarak yansı dı. Dyson müşteri hizmetleri ile 35 gündür sayısını hatırlamadığım kadar görüşmem oldu. Bu durumun banka ile kendilerinin sisteminden oluştuğu paramın iade edilerek 1000TL de müşteri memnuniyeti için indirim yapılacağı söylendi. IBAN numarası istendi. IBAN numarasını da 2 haftadır muhasebe birimine ilettiğim halde halen müşteri hizmetleri işlem süreci devam ediyor diye oyalıyorlar. Geçen haftadan beri bir çok kez bu hafta kredi kartı ödememim son günü olduğunu taksitli alışverişi peşin olarak ödediğim için mağdur edildiğimi söylediğim halde hiçbir işlem yapılmadı ve kredi kartı son ödeme tarihim geçti. Müşteri hizmetlerinin konuyla ilgili konuşma tavırları çok güzel ancak sonuç yok bu firmayla alışveriş yaparken peşin alışveriş yapanlar yapsın çünkü 9 taksit hayal. Müşteri hizmetlerinin sorunu çözebilme becerisi yok ve firma yetkilileri umursamazlar.

20 Mayıs 2023 23:43

Ben Ali Deniz Erkmen ben de 15.04.2023 de Dyson v15 kablosuz süpürge aldım aynı şekilde mağdur oldum. Şikayetvar.com da benim de şikayetim var

20 Mayıs 2023 17:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Mayıs 2023 19:05

20 Mayıs 2023 19:30

Şikayetvar sitesinde şimdi Dyson firmasıyla ilgili arama yaptım 9 taksit le alışveriş yapıp peşin ödeme tahsil edilen kişi bir ben değilmişim ve bu mağduriyette bende olduğu gibi düzeltilmemiş oyalama taktiği uygulanmış. Bu durum sistem hatasından kaynaklan misa benzemiyor dikkatli olunması lazım.

20 Mayıs 2023 23:13

Bu durum çözülmezse Cumhuriyet savcığına firmayı ve müşteri hizmetlerinde benimle muhatap olan ve diğer birimlerde de ihmali olan tüm çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü bu iş organize ye benziyor.

30 Mayıs 2023 19:57

Kredi kartı ile geçen hafta harcama itirazı girdim. 4 gün önce ücret iadem yapıldı aynı gün Dyson'dan mesaj geldi ücret iadesini onlar yapmış gibi. Bugünde aradılar kredi kartına 9 taksit olarak işlemi tekrar yaptılar. Ancak benim zorlamamla oldu kendilerine kalsa olurmuydu bilmiyorum.

30 Mayıs 2023 20:30

Sorum benim zorlamamla çözüldü Dyson firmasında çözüm süreci çok yavaş. Müşteri hizmetleri ve diğer yetkililer telefonda görüştüklerinde hemen çözülür gibi intiba bırakıyorlar ancak çözüm 45 gün sürdü. Yapacakları şeyde 9 taksitli yaptığım alışverişin peşin olarak kredi kartından çekilmesinin düzeltilmesi.

Yorumlar (7)

Aylin

Ali bey merhaba, sizin ödemenizle ilgili iade iptal süreci tamamlandı mı?

Emel
Emel
Şikayeti Çözüldü

Birebir aynı şeyleri yaşadım yarin adliyeye gidip ne yapabilirim bunu araştıracağım yasal olarak ne yapabiliyorsam yapacağım

Aylin

Ben de aynı durumdayım, ne param iade edildi ne de ürün geldi. Kredi kartımın da bugün son ödeme günü.

Sema

Herkese bir tek sizin başınıza geldi böyle diyorlar herhalde. Çok kişiyi her ay mağdur ediyorlar... Ben 1,5 aydır alamıyorum paramı

Sema

Benim de aynısı oldu. Bilerek yapıyorlar... Sistemsel sorun olsa çözülmesi gerekirdi. Senelerdir de aynı şikayetlerin olduğu görülüyor. Yazıklar olsun.

Ali

dyson.com.tr sitesinden kredi kartı ile alışveriş yapamıyorsunuz çünkü kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz kredi kartı geçersiz uyarı verip alışveriş yaptırmıyor ( ki bu durum benim ilk defa başıma geldi ) Alacağınız ürün 1000 adet stokla satışa çıktığı belirtiyor ve siz alana kadar stoklar tükendi ibaresi çıkıyor kredi kartı geçersiz diyede dyson.com.tr sitesinden alışverişi yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz tabi hemen size yardım edelim diyorlar mail adresinize bir link yolluyorlar oranın üzerinden alışveriş yaptırıyorlar işte oradan alışveriş yapınca 9taksitli alışverişi peşine döndürüp mağdur ediyorlar. Bu yöntemi de bence yeni keşfetmişler ve bilerek yapıyorlar.

Ali

Bence de bu firma maddi sıkıntıda herhalde bizi mağdur ettiler hiçte umurlarında değil 35 gündür oyalıyorlar ve oyalamak için her türlü beceriyi gösteriyorlar.

Servet
06 Ocak 2024 23:45
Dyson.com.tr De Süpürge Almak
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
18 Mayıs 2023 18:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
22 Mayıs 2023 18:45