Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
27 Kasım 2024 10:36

Dyson Air humidifier purifier modeli hava nemlendiricisini 2021 yılı haziran ayında aldım. Garanti kapsamı dışında olan ürünüm su pompası hatası verdi. Bu hata için Dyson müşteri hizmetlerinden yedek parça temini konusunda yardım istedim. Ancak, Dyson Türkiye yedek parça temin edemeyeceklerini beyan ettiler. Yedek parçası olmayan ürünü ancak servis ile tamir edeceklerini bildirdiler. Bunun için de tamir bedeli olarak 5600 TL talep ettiler. Ben de yedek parça talebinde ısrar ettim ve 10 yıl boyunca yedek parça bulundurmak zorunda oldukları için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirdim. Bu arıza "deep clean cycle" esnasında oluştu. Bu hatayı araştırdığınızda parçanın izolasyon zayıflığından kaynaklandığını ve bu yüzden parçanın tasarımını değiştirdiklerini bulacaksınız. Dyson bu yüzden yurt dışında ücretsiz parça değişimi yapmış ve yeni tasarım parçayı göndermiş. Dyson Türkiye ise bırakın yeni tasarım parçayı temin etmeyi hiçbir şekilde yedek parça temin edemiyor. Dyson Türkiye belki de haklı olarak bize üçüncü dünya ülkesi çözümü sunuyor.

02 Aralık 2024 10:08 (Şikayetten 4 gün sonra)

02 Aralık 2024 10:13

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
20 Mayıs 2024 22:48
Dyson Hava Temizleyici Kötü Onarım Servis
Dyson Hava Temizleyici Kötü Onarım Servis
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
28 Kasım 2024 16:52
Dyson Hava Temizleyici İle Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Destek
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
17 Eylül 2024 12:05
Dyson Hava Temizleme Cihazı Fiyaskosu
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
24 Aralık 2023 09:36
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunu!

Muhammed
04 Aralık 2024 12:52