Burçin
06 Mayıs 2024 13:30

Aralık ayında Dyson V15 Detect dikey süpürge aldım. Süpürge halı başlığındaki tekerlekler bir süre sonra çıkınca servise gönderdim. Ortalama 12 gün bekledikten sonra ürünümün tamir edildiği ve gönderildiği bilgisi geldi. Ürün bana ulaştığında başlıkta kızıl uzun bir saç fark ettim. 'Denemişlerdir belki' diye düşündüm, ancak başlığı incelediğimde, benim başlığım olmadığını anladım. Benim fırça kısmında tek bir şerit halinde çizik bir bölüm vardı; yeni gelen başlıkta bu izler yoktu, nokta nokta izler vardı. Başlığın dış ve iç kısmında çizikler fark ettim ve hemen servisi arayıp, başlığın benim olmadığını, başkasına ait olduğunu belirttim. Görüntülü konuşma yapıp geri döneceklerini söylediler. Elimdeki fotoğraflar ve görüntülere rağmen ürünün benim olduğunu iddia ettiler. Ürünün benim olmadığını fotoğraflarla kanıtlayarak tekrar e-posta gönderdim, ancak dönüş yapılmadı. Çözüm olarak yeni ürün tedarik edeceklerini, ancak ürünün şu an mevcut olmadığını ve en kısa zamanda geleceğini söylediler. 'En kısa zaman' ifadesinin ne anlama geldiğini ve ne kadar süre beklemem gerektiğini sorduğumda, ürün temin edilene kadar bir süre veremeyeceklerini ifade ettiler. Benim daha taksitleri bitmemiş ürünümün yerine başka birinin başlığını göndermişler ve yeni ürün tedarikinin ne zaman yapılacağı konusunda bilgi vermiyorlar. Ne kadar süre bekleyeceğimi bilmiyorum. Ürünü geri gönderiyorum ve ürün tedariki ile ilgili süresi belli olmayan bir bekleme süresine katlanacağım. Eğer benim ürünümü göndermiş olsalardı, bu sorunlar yaşanmayacaktı. Umarım en kısa zamanda ürün tedariki sağlanır ve sorunum mağduriyet yaşamadan çözülür.

11 Mayıs 2024 17:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:16
Dyson V15 Süpürge Teknik Destek
Dyson V15 Süpürge Teknik Destek
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
02 Nisan 2024 21:40
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Ekim 2024 12:39
Mustafa sonuçtan memnun değil

19 Aralık 2023 11:04
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
25 Ocak 2024 17:27