Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Ve Garanti Sorunları

Dyson Süpürge Başlığı Ve Garanti Sorunları
Hakan
22 Kasım 2024 01:38

Dyson V15 ürünümüzün yeşil ışıklı süpürge başlığının hortumunda yırtılma oldu. Servisle görüşmemiz sonucu garanti kapsamından yeni başlık gönderdiler. Yeni ürün elimize ulaştığında ürünü takıp denedik 2 dakika. Ürün çalışıyordu o zaman. Hortumu yırtılan ürünü kullanmaya devam ettik o ara. 3 ay sonra hortum yeri daha çok yırtılınca tabii ki çekiş gücü bayağı bir azaldı. Garantiden gelen ürünü takıp kullanmaya başladığımızda ancak 2 oda süpürebildik. Süpürge başlığı çalışmamaya başladı. Çok nadir çalışıyor, 2 dakika sonra tekrar çalışmıyor. Elektriksel bir temassızlık var sanırım. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde ürünü niye 3 ay boyunca kullanmadığımız gibi bir soruyla karşılandık. Sanki 3 aydır neredeydiniz der gibi. Yılda bir defa değişim hakkı olduğumuzu söylediler. Biz gelir gelmez ürünü kullanmaya başlasaydık, sonra 1 ay sonra ürün bozulsaydı ne değişecekti ki? Dyson gibi bir şirketin garanti anlayışı bu şekilde olmaması gerekiyor. Biz bu ürün gitsin, yeni ürün gelsin demiyoruz ki zaten. En azından yeni gelen ürünün tamiri yapılsın yetkili servis tarafından. Sonuçta hortum yırtılması kullanıcı hatası değil. Çünkü dikkat ederseniz başlığı sürekli çok sert bile kullansanız hortumun bir yerlere sürtünme durumu olmuyor. Dışında hortumun koruması var. Yani fabrikasyon hatası bence. Yeni gelen ürünün de elektriksel temassızlığı var. Peki bizim suçumuz nedir burada? Garanti kapsamında bir ürün 10 defa arıza görse 10 defa tamire gönderilir. Dyson ise tamir yerine direkt değişim yapıyor. Tamam, çok güzel bir şey ama yılda sadece 1 defa. İkinci arıza oldu mu garanti dışı diyor ürün. Tamire gönderin, ücretsiz demiyorlar. Dyson gibi kurumsal bir firmaya yakışmıyor bence.

27 Kasım 2024 14:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
18 Eylül 2023 18:47
Dyson YENİ/KAPALI Kutudan Çıkan KUSURLU/ONARILMIŞ Ürün
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 11:00

Yeter
22 Mart 2024 16:28
Dyson Yedek Parça Kalitesizliği Ve Müşteri Mağduriyeti
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
23 Mart 2025 23:44
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
14 Mayıs 2024 11:27
Dyson V15 Aldım Ve Pişmanım!

Dyson Kategorileri