Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Stok Sorunu İki Aydır Stok Bekliyorum

05 Haziran 2024 23:09

Dyson garanti parçasını iki aydır göndermiyor. Nisan ayında Dyson ile süpürge borusu bozulduğu için görüşme yaptım ve sorunun çözülmesi için bana garanti olarak süpürge borusu gönderileceği söylendi ama iki aydır stok yok diyerek beni oyalıyorlar. Aldığım süpürgeyi ben garantisi olduğu ve çok ünlü, güvenilir bir marka olduğu için tercih ettim ama iki aydır ne süpürgeyi kullanabiliyorum ne de parça bana ulaştı. Hâlâ taksitini öderken bu durumla karşılaşmak ve bir parçayı bile bana iki ayda gönderemiyorsa Dyson neden bu kadar garantisi üzerinden reklamlar yapıyor?

10 Haziran 2024 17:22 (Şikayetten 4 gün sonra)

11 Haziran 2024 22:07

Merhaba çözüm için benimle iletişime geçilmesini bekliyorum ama hala iletişime geçilmedi sürekli Dyson müşteri hizmetlerine yazıyorum ama onlar da bir şey yapamıyoruz stok yok diyorlar ben artık çok sıkıldım bu durumdan

Naz sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 17:40

Baris
05 Ekim 2023 16:04
İlgar sonuçtan hiç memnun değil

İlgar
11 Ocak 2024 18:39
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

Sencer
28 Temmuz 2023 11:56