Dyson Sorunları Bitmiyor. Tam Bir Pişmanlık

23 Kasım 2023 14:29

Dyson V15 Detect Absolute ürününü satın aldım. Satın aldığım günden beri sorunlar yaşamaktayım; anti-tangle başlığı bozuk çıktı ve değişim için gönderdim. Şu anda ekranındaki süreler tutarsız bir şekilde değişiyor; 30 dakikadan 10 dakikaya düşebiliyor ya da 10 dakikadan 20 dakikaya çıkabiliyor. Ayrıca, partikül sayımı fonksiyonu da çalışmıyor. Bazen şarjı olmasına rağmen, cihazı şarja takmadan çalıştıramıyorum. Dyson müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, video ile sorunu gösterdim ve ürün servise gönderildi. Servis boru ve üst gövdeyi değiştirdi ancak sorun devam etti. Tekrar iletişime geçmeme rağmen, sorunun çözülmediğini fark ettim. Dün elime ulaşan üründe batarya değişikliği yapılmış fakat 4.5 saat şarj ettikten sonra denememe rağmen sorun devam etmektedir. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde, ürünün alınmasını öneriyorlar. Ancak ben, bu sorun nedeniyle bir aydır süpürge kullanamıyorum ve evimde küçük bir bebeğim olduğu için sürekli temizlik yapmam gerekiyor. Firma, umursamaz ve alakasız tavırlarıyla mağduriyetimi artırmaktadır. Artık bir değişim talep ediyorum; servise iki kez gönderilmiş bir ürün için 'tekrar kontrol edelim' demenizin ne anlama geldiğini anlamıyorum. Lütfen, ürününüzün arkasında durun ve reklamlarınız gibi müşteri memnuniyetini de önemseyin.

19 Aralık 2023 12:25 (Şikayetten 25 gün sonra)

Melike

Merhaba Esma hanım bataryanız değişim yapıldıktan sonra eski bataryanızı geri gönderdilermi? Bende de aynı sorunlar oluştu batarya değişimi yapıldı fakat eski bataryamı ne alakaysa geri dönüşüme göndereceklerini söylediler sonuçta o bataryanın altında ürünün bilgileri yazıyordu. Sizin değişen bataryanızın yanında eski arızalı olanıda verdilermi?

Esma

Göndermediler değişim yapılan hiçbir ürünü geri göndermiyorlar

Melike sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 02:05
"Dyson Türkiye çalışma ekibine sorunum çözümlendiği için ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum"

Burak
15 Kasım 2024 23:35