Dyson Servisinin Vurdum Duymazlığı

Dyson Servisinin Vurdum Duymazlığı
Mehtap
25 Şubat 2024 13:35

Süpürge, reklamlarda söylendiği gibi tozları almıyor. Tozları halının üzerinde biriktiriyor; bir bu tarafa bir o tarafa çekiyor. Ayrıca kablosu bozuk geldi. Kablosu tam yerine oturmuyor, her seferinde elimle itmek zorunda kalıyorum. Odadan odaya geçişlerde arkamdan çekiştirmek gerekiyor. Çekim gücü de hiç iyi değil. Şimdiye kadar kullandığım en kötü süpürgelerden biri. Üstelik servise gönderdim, servisten 'kullanıcı hatası' dediler. Bu mümkün değil, çünkü bu süpürgeye ben bebek gibi baktım. Sorunlarımı 5 kullanımda 5 defa yaşadım. Servisten 'temizledik' dediler ve geldi. Aparattaki bütün tozlar, benim alamadığım, ulaşamadığım yerlerdeki tozlar olduğu gibi duruyor. Ne sökmüşler ne bir şey, aynen benim gönderdiğim kutudan çıkarıp başka bir kutuya koyup geri bana iletmişler. Şimdi video çekip iletmek istedim ancak 'WhatsApp hatlarımız bakımda' dediler ve atamadım. Süpürgeyi gönderdiğim gibi bana geri göndermişler. Hiçbir değişiklik yok, kabloda yine sıkıntı var. Bunu söylediğimde zaten bana dönen müşteri temsilcisi, kablo hakkında bir bilgi yok, 'eğer sıkıntınız olursa bir daha gönderin' dediler. Ben iki günde bir elimde koca süpürge ile kargoya mı gidip geleceğim? İlgili gözüküyorlar, nazik konuşuyorlar ama çözüm yok.

29 Şubat 2024 11:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
06 Mayıs 2025 12:53
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mağduru! V15 Aldığım Ürün Nasıl Kullanılmaz Adlı Şikayetim

Gülden
27 Mart 2024 19:52

Orhan
27 Mayıs 2024 09:57
Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Yagmur
31 Aralık 2024 14:26