Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Sap Ve Gövde Boşluk Oluşması.

Burcu
05 Haziran 2023 12:15

Dyson Türkiye'den almış olduğum V15 süpürgemde son günlerde gövde ve boru arasında boşluk olduğunu fark ettim. Süpürürken sallanıp kırılacağından endişe duyuyorum. Özelikle artırma programına geçerken daha çok sallanıyor. Bununla ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum. Çok teşekkürler.

profile profile profile
05 Haziran 2023 12:22 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Fatih

04 Haziran 2023 23:21
Coşkun sonuçtan memnun

Coşkun
11 Eylül 2024 19:29
"Müşteri temsilcisi iletişime geçti urunu zorla da olsa teknik servise gönderme talebimi kabul ettiler ve hata yok bunda denilen ürün teknik serviste onarima girdi ve sorun çözüldü. Teşekkürler..."
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
26 Ağustos 2024 14:37
"Her ne kadar da 5. Müşteri temsilcisi ile görüşüp çözüme kavuşturmaya yönelik çare bulsakta müşteri temsilcilerinin daha donanımlı kişiler tarafından oluşturulmasını, ters cevaplar verme yerine çözüm odaklı kibar cevap verme yeteneğine sahip insanlardan oluşmasını temenni ederim. Müşteri temsilcisi Gürkan beye teşekkür ederim."
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru