Dyson Paramı Çekti Ürün Yok

Dyson Paramı Çekti Ürün Yok
Emine
12 Şubat 2024 22:20

Dyson.com.tr üzerinden Airwrap ürününü satın aldım. Bankadan para çekilmiş olmasına rağmen ne e-posta geldi ne de sipariş numarası oluştu. Saçma bir ekranda takılı kaldım ve stokta olmadığı yazıyor; ancak param da çekildi. Sanki ucuz bir ürün satın alıyormuşum gibi hissediyorum. En güvenilir olması beklenen Dyson'ın kendi sitesinde bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetleri bana 48 saat beklememi söylüyor. 'Neden beklemem gerektiğini' sorduğumda 'güvenlik hatası' olduğunu belirtiyorlar. Hangi güvenlikten bahsediliyor anlamıyorum. Paramı çekip ürünü satmıyorsunuz ve üzerine beklememi bekliyorsunuz. Eğer taksitli alışveriş yapıldıysa, iade de taksitle gerçekleşecekmiş. Ben iade talebinde bulunmuyorum; siz beni oyalayarak paramı alamazsınız.

21 Şubat 2024 16:45 (Şikayetten 8 gün sonra)

Erdoğan
Erdoğan

Acaba sorununuz çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum. Dört gündür haber yok para çekildi ürün yok kampanya bitti.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
28 Mart 2024 14:33