Dyson Kalitesiz Malzemenin Üretimdeki Yeri

19 Mayıs 2024 17:13784
Yücel
19 Mayıs 2024 15:56

Dyson süpürgenin bu problemi herkes yaşamış olması tesadüf değil burada malzeme kalitesinin ve üretim hatasının olduğunu gösteriyor. Bu sorunu yaşamadan kimse yorumlara bakmıyor bizde de aynı oldu. Hiç yakıştıramadım bu firmaya. Fırsatçılık yapıp insanlardan fahiş para istemeleri de cabası. Üretim hatası olduğu apaçık ortada. Süpürgenin süpürürken vakum yaptığı sırada kaldırmak istediğinizde olağan sonuç bu. Sorun emiş gücüne dayanamayan parça. Dyson nasıl marka olduğunu umarım hatırlar yoksa kullanıcılar bu konuları her konu açıldığında başkalarına aktaracaktır

24 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 4 gün sonra)

23 Nisan 2025 15:37

Merhaba acaba bu sorununuzla ilgilendiler mi ne yapıldı soruna karşı aynısı benim başıma da geldi de garanti kapsamına falan aldılar mi

Dyson Garanti Kapsamında Pnömatik Başlık Arızası Ve Değişim Reddi

19 Haziran 17:3777

Dyson Cinetic Big süpürgemi 2023 yılında Media Markt’tan mağazadan teslim alacak şekilde satın aldım. Yaklaşık iki gün ö...

Dyson Garanti Kapsamında Pnömatik Başlık Arızası Ve Değişim Reddi

Vahit
Dyson Süpürge Başlığında Şerit Atma

Dyson SüpürgeBaşlığında Şerit Atma

Nursel
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor