Orkun sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 12:02

Dyson Gen 5 süpürge ve ayaklı ünitesini satın aldım. Ayaklı ünitenin süpürge şarjı için takılan kısmında tırnak kırıldığı için şarj edemiyorum. Ücreti karşılığında satın almak için firmayı aradığımda standı yeniden almamı söylediler. Küçücük bir tırnak için bütün ünite satmak hiç etik değil. Çözüm lütfen.

26 Eylül 2024 19:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Eylül 2024 19:35

Ürünlerinizi çok severek kullanıyoruz en ufak problemde hemen çözüm üretilen bir firmadan böyle cevap alınca açıkçası hayal kırıklığına uğramıştım ilginize teşekkürler umarım sonuç karşılıklı olarak olumlu ilerler iyi çalışmalar dilerim

01 Ekim 2024 13:51

Henüz firmadan bir dönüş olmadı problemim devam esiyor

04 Ekim 2024 11:20

Bugün arandım parça temin edemeyiz komple alabilirsiniz şeklinde ürün için zaten garanti değil ücretli temin etmek istiyorum dedim parça satmıyorlarmış bu üniteyi kesinlikle satın almayın çünkü en ufak bir yeri hasar görürse elinizde kalıyor yazık bu müşteriyi yanıltma orijinal ürün diye tercih ettim keşke muadil ürünler alsaymışım ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım sonuçta paramla hizmet alamıyorum ücretsiz bir işlem beklentim yok bu ürünü alırken iyi düşünmenizi tavsiye ederim

Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

Cebrail
08 Mart 2024 12:01
Dyson Boru Birleşme Tırnağı Kırıldı
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
19 Şubat 2024 11:29
3 Ay Geçmeden Kırılan Dyson V12 Aparatı
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Ender
11 Ocak 2024 23:14