31 Aralık 2023 16:16

Merhabalar. Dyson V8 imi 31.12.2021 de aldım. Son 3 4 aydır yaşadığım sorunlar için Dyson destek servisinize 14 kasımda başvurdum. Başvurum için 3 neden vardı ve bunları tekrar ede ede üzerine basa basa saydım. Ses kayıtları alındığına göre bunları tekrar dinleyebileceğinizi düşünüyorum. Servis talep nedenlerim:
1- Yaklaşık 3 aydır Dyson uzun aparatımın borusu sallanıyor. (Aynı modeli kullanan arkadaşlarımın 3 4 yıllık cihazları sapasağlam ve benim cihazım 1 kere yere düşmedi ve onlar kadar sık kullanılmadı)
2- Çekim gücü düzenli temizlik yapmama rağmen son 3 4 ayda çok azaldı
3- Temizlik sırasında boruya el kol diz teması halinde sürekli elektrik çarpıyor
Garanti servisi “Cordless Basic Service” adı altında ürünümün filtresini temizleyip geri yollamışlar. Cyclone ve filtre tıkanıklığı tespit etmişler temizlemişler. Kimse çekim gücüne, borunun sallandığına vs bakmamış, söylediklerimizi dikkate almamış bile. Arkadaşlarıma ve forumlara girip baktığımda ürünle alakalı benzer sorunlar yaşayanlar olmuş ancak destek talebi oluşturduklarında yapılması gerekenler yapılmış. Ürünümün garanti süresinin son günü bugün. Sorunlar katlanarak devam etmekte olup talebimi yerine getirmenizi umuyorum çünkü bu durum Dyson kalitesine yakışmıyor. Teşekkür ediyorum

05 Ocak 2024 13:53 (Şikayetten 4 gün sonra)

Dyson V10 Süpürge Tetik Probleminin Giderilmemesi

İlknur
15 Şubat 2024 18:13
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Servis Sorunu Ve Yüksek Onarım Ücreti

Sefa
30 Kasım 2024 19:00

Serap
16 Kasım 2023 17:38
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
30 Ekim 2023 22:04