Bilge sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 11:55

Dyson V10 süpürgemin sert zemin başlığı, küçük bir cam parçasını süpürürken bozuldu. Cihazın içindeki minik parça kırıldığı için artık çalışmıyor. Oysaki bu cihaza dünya kadar para vererek sahip olmuştuk. Bir cam parçası yüzünden kırılacağını hiç beklemiyordum; bu ayrı bir konu. Eğer bu kadar hassas olduğunu bilseydim, daha uygun fiyatlı bir süpürge tercih ederdim. Başlığı en az bir yıl önce satın almak için müşteri hizmetlerini aradım; fiyatı 1.300 TL idi ancak stoklarda yoktu. Bugün fiyatının 3.500 TL'ye çıktığını ve hâlâ stoklarda olmadığını öğrendim. Makinenin bir cam parçasını süpürürken bozulmasına mı üzüleyim, parçanın yüksek fiyatına mı yoksa parçanın stoklarda bulunmamasına mı üzüleyim, bilemiyorum ancak durumdan şikayetçiyim.

17 Mayıs 2024 12:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

17 Mayıs 2024 23:52

Aradılar fakat çözüm yok

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
31 Temmuz 2024 15:13
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
15 Ağustos 2024 14:38
Dyson V10 Süpürgenin Dayanıksız Parçaları Hayal Kırıklığı Yarattı!

Alaaddin
18 Şubat 2024 19:15