Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 11:10

23.08.2024 tarihinde Dyson Airwrap aldım mağazadan. Evet orada görerek alıyorum ama temsilci gösteriyor saçımın bir tutamını denedi. Aslında kendim uygulamak istemiştim. Sonuç memnun kalmadım. My Dyson ı indirdim oradan kullanım özelliklerini nasıl kullanmam gerektiğini açıp izledim okudum ve uyguladım. Saçlarımı hevesle şekillendirdim fakat 1 saat sonra kabardı saçlarıma ısı koruyucu krem ve serum sürmeme rağmen. Onu da geçtim 1 gün sonra saçlarımın taranırken birbirine dolandığını fark ettim. Duş aldım kremlerden diye düşünerek ama daha önce asla böyle bir şey olmadı ama duştan sonrada aynı şeyle karşılaştım. Ben iade istiyorum çünkü 20 bin tl verdim saçlarım zarar görmesin zaten az ve ince telli diye. Kabul etmiyorum bu politikayı mağazadan aldım diye iade olmuyormuş. Sizin markanıza güvenerek aldım ben. Umarım arkasında durursunuz.

31 Ağustos 2024 11:23
Dyson Airwrap Memnun Kalmadım Ve İade Etmek İstiyorum.

Bakın 20 bini çöpe atacak bir durumum yok iadesi olmayan bir şeye bu kadar para verip memnun kalmamak beni çok üzdü ben 1 yıldır almak istiyorum. Hatta airstrait istemiştim kararsızdım. Ama temsilci Airwrap in avantajlarından bahsedince fikrimi değiştirdim keşke yönlendirme yapmasalar. Umarım yardımcı olursunuz.

02 Eylül 2024 11:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

04 Eylül 2024 11:46

Henüz dönüş sağlanmadı

Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Saçımda Kalıcı Sonuç Vermiyor Ve Beklentimi Karşılamadı

Nurten
20 Temmuz 2025 17:00
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Saçı Kabarık Bırakıyor

Mehtap
26 Ocak 2024 04:43
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı Airwrap, Bekleneni Vermedi: 15 Dakikada Saçlar Eski Haline Dönüyor!

Seda
06 Eylül 2025 11:54
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
28 Ağustos 2024 14:29