Selver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Çizik Gönderilmiş

18 Aralık 2023 22:24

Cumartesi gecesi Dyson'dan son çıkan renkle saç şekillendirici sipariş ettim ve büyük bir hevesle bekledim. Bugün ürün geldiğinde kutuyu açtığımda, ürünün toz ve kir içinde olduğunu ve çiziklerle dolu olduğunu gördüm. Resmen ikinci el bir ürün gibi geldi. Şaşkınlık içinde müşteri hizmetlerini aradım ancak onlar sadece iade yapabileceğimi, değişim yapılamayacağını söylediler. Ancak bu kabul edilebilir bir durum değil; sanki bir başkasının kullandığı bir ürün gönderilmiş gibi. Değişim yapılmalı. Tüm hevesim kursağımda kaldı ve maalesef ürünü kullanma şansım bile olmadan iade etmek zorunda kalacağım.

21 Aralık 2023 14:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

21 Aralık 2023 18:31

Çözüm falan bulduğunuz yok değişim bile yapılmadı ayıplı mal için iki gündür kargo iade alsın diye bekliyorum sırf zaman kaybısınız. İyi ki vakit tasarrufu için internetten aldık mağazadan alsak 10 kere çözülürdü

Melike

Acaba naptığınızı söyleyebilir msiinz iade mi ettiniz süreç nasıl işledi

Melike

Bana da böyle geldi ben de WhatsApp'tan ulaşıp yazdım. Kullanıma engel bir durum değil dediler. Performansı iyiydi iade etmedim devam ettim. Teknolojik aletler ufak tefek böyle şeyler olabiliyor performans önemli. Siz ne yaptinz?

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Haziran 2023 08:54
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
10 Temmuz 2023 13:39
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ürünleri Defolu Gönderiyor

Esra