Esraozen sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 22:15

Dyson sitesinden Dyson Airwrap 19.999 TL'lik sipariş verdim. Beni iletişim bilgilerim ve takip numarası ile sıraya aldılar, sonrasında müşteri temsilcisi WhatsApp hattına verdiğim numaramı arayıp kart bilgilerimi aldı. Söylediği tutardan fazla 28.198 TL çekince hemen bankayı arayarak kartımı iptal edip hesabımı bloke koydurdum. Dyson'dan arayıp Amazon'dan para çekildi. Garanti Bankası'nda kartımdan yaptığı 2. Çekim şüpheli olduğu anlaşılarak işleme alınmamış. Dyson'ın kendi adına açılmış bir siteden bir haber olup müşterilerin mağduriyeti ile ilgili duyarsız kalarak sadece geçmiş olsun demesi kabul edilemez. Gerçekten ilgilenselerdi bu tür olaylar yaşanmazdı. Bunun asıl sorumlusu Dyson markasıdır. WhatsApp hattı hemen isim soy isim telefon numarası ve mail istediğinden müşterilerde Dyson yetkilisinin arayacağı algısı oluşuyor. Sonra yanlış site kullanıldığında mağdur olmamak mümkün değil Dyson internet satış politikası mağduriyet oluşturuyor.

10 Haziran 2024 16:16 (Şikayetten 4 gün sonra)

04 Temmuz 2024 21:14

24 Mayıs 2024 11:44

Elif
10 Mayıs 2024 08:47
Dyson Orijinal Sitesi Gibi Duran Fake Sayfalar
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
17 Mart 2025 11:02