Dyson Airstrait'te Soyulma Ve Çalışma Sorunları

Ömer
13 Aralık 2024 12:21

Dyson airstrait alalı yaklaşık 1 ay oluyor. İç plaka kısmında soyulmalar başladı. Bunun için müşteri hizmetleri benden onarım bedeli alacaklarını söyledi. Sizin iç plakaları yeterince iyi yapamamanız ve benim size güvenip binlerce lira vermem benim suçum mu olmalı pişmanlık mı yaşamalıyım sizden ürün aldığım için. Bunun üzerine dün 3'lü prize taktığımda açılmadı, açılsa bile hava temizlemesi yapmadan hata verip kapanıyor. Düne kadar böyle bir problem yoktu bugün yaklaşık 4. Kullanmamda (ürünü aldığımdan beri 4. Kullanmam bir günde 4 kere kullanmadım) yaşadım. Sonra başka bir prize takınca çalıştı. Oradan tekrar 3'lü prize taktığımda tekrar çalıştı mesela. Müşteri hizmetlerini arıyorum onarım için para isteyebiliriz diyor. Şaka yapıyorsunuz. Değil mi? Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere her türlü hukuki yola başvuracağım. 20.000TL verdiğim ve daha alalı 1 ay olan ve sadece 4 kere kullandığım bir makine bu kadar saçmalayamaz. Bunun sorumluluğunu alacaksınız. Bazı müşterilerinize %40 indirimli tekrar alabilirsiniz. Vs. Demişsiniz. Ben tbk kapsamındaki 1- onarım ve2- ücreti iadesi haklarımdan yararlanmak istiyorum. Bahsettiğim hatayı kullanmakla fark edilebilecek bir hata olduğunu kullanmadan anlayamayacağımı tamamıyla firmanın ürünüyle ilgili olduğunu tekrar hatırlatıyorum aksi takdirde uzun bir hukuki süreç bizi bekliyor.

18 Aralık 2024 12:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Nermin sonuçtan hiç memnun değil

Nermin
25 Ocak 2025 15:11
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
13 Aralık 2024 17:27
Dyson Ürünleriyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airstrait Cihazında Bitmeyen Filtre Sorunu

Seda
11 Nisan 2025 16:00
Dyson Airstrait Cihazında Bitmeyen Filtre Sorunu
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi İlk Günden Arızalandı İade Talebim Reddedildi

Neslihan
17 Haziran 2025 17:00
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
03 Kasım 2024 16:35