Dyson Dikey Süpürge açma kapama düğmesi

04 Ocak 2025 13:35
Zerrin sonuçtan memnun

Zerrin
15 Kasım 2024 13:16

"İlginiz için Teşekkürler 🤗"

Dyson V12 Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği

Dyson V12 Süpürgede Lazer Kontrol Eksikliği Sorunu

Merve
15 Ekim 2024 16:46
Dyson V15 Başlık Sorunu Ve Soyulma Problemi
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
20 Ağustos 2024 22:42

Dyson Gen5 Detect Arızası (halı Süpürme Aparatı- Güç Kesintisi)

Kübra
02 Ağustos 2024 22:42
Fatma sonuçtan çok memnun

Dyson İade- Sipariş İptal Etme

Fatma
07 Haziran 2024 13:08
Rahşan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Lazer Açma Kapama Tuşu

Tuğçe
25 Mart 2024 23:41

"Teşekkür ederim."

Tuğçe Şikayetini Yayından Kaldırdı
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
05 Mart 2024 19:59
Dyson V 12 Süpürge Lazer Başlığı
Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Aysegul

Dyson V12 Başlıkta Açma Kapama Düğmesi Yok
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
27 Ocak 2024 22:34

"Dyson müşteri hizmetleri tarafıma geri dönüş yaptı ve sorunumu hallettiler kendilerine çok teşekkür ederim. Problemimi hemen çözdüler teşekkür ederim."

Media Markt Online Dyson V15 Lazer Düğmesi Yok
Media Markt Online Dyson V15 Lazer Düğmesi Yok
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
11 Ocak 2024 04:09

"Merhaba, ürünle ilgili sorunlarım dinleniyor, çözüm odaklı ve açıklayıcı süreçler fikirler ile sıkıntım çözüldü diye düşünüyorum Gürkan beye buradan teşekkür ediyorum yardımcı olduğu için, yeni başlık ulaşmadı ama en azından talep yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum,"

Dyson Zemin Başlığında, Lazerin Açma Kapama Düğmesinin Olmaması

Ayşe
28 Aralık 2023 23:31
Dyson V15 Lazer Başlığı Düğmesi Yok
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
08 Aralık 2023 11:54

Murat
28 Kasım 2023 23:52

Dyson V12 Süpürgemdeki Lazer Başlık Sorunu

Şükran
17 Kasım 2023 22:48
Dyson V12 Süpürgemdeki Lazer Başlık Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
12 Kasım 2023 01:15
Dyson Kategorileri

Marka Profili

Dyson 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %88
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Dyson açma kapama düğmesi hangisinde var?
Dyson açma‑kapama düğmesi (tek‑düğme kontrol) bazı yeni nesil kablosuz süpürgelerde bulunur. Bu düğme, cihazın üst kısmında yer alır ve tetik (trigger) yerine bir kez basıp bırakılarak çalıştırılır. V12 Detect Slim Bu model, geleneksel tetik yerine cihazın üst kısmında kırmızı bir on/off düğmesi ile çalışır. Kullanıcı düğmeye bir kez bastığında süpürge çalışmaya devam eder; tekrar bastığında kapanır. Gen5detect Gen5detect modelinde de aynı tek düğme kontrolü standart hâle gelmiştir. Tetik tamamen kaldırılmıştır ve cihaz sadece güç düğmesiyle açılıp kapatılır. Bilgi Notu: Açma‑kapama düğmesi, özellikle uzun temizlik seanslarında el‑bileği yorgunluğunu azaltmak ve ergonomiyi artırmak amacıyla tasarlanmıştır. Düğmeye basılı tutulması gerekmediği için pil tasarrufu, kullanıcı alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Kısaca: - V12 Detect Slim: Üst kısımda kırmızı on/off düğmesi. - Gen5detect: Tek düğme kontrolü, tetik yok. - Bu modeller, ergonomik tasarım ve konfor odaklı yenilik sunar. - Diğer Dyson modelleri (V8, V10, V15 vb.) hâlâ tetik mekanizması kullanır.
Dyson V15 düğmeli mi?
Dyson V15 modelinde bir güç düğmesi bulunmaz; cihazı çalıştırmak için tetik (trigger) mekanizması kullanılmaktadır. Bu, parmağınızı tetiğe basılı tutmanız gerektiği anlamına gelir. V12 serisinde ise tek bir butonla sürekli çalıştırma özelliği vardır. Tetik Mekanizması V15 Detect serisi, Dyson’ın klasik tetik sistemini korur. Motor yalnızca tetiğe basılı tutulduğunda çalışır, parmağınızı bıraktığınız anda cihaz anında durur. Bu tasarım, gereksiz güç tüketimini önleyerek pil ömrünü optimize eder. V12'deki Güç Düğmesi V12 Detect Slim, gövde üstündeki büyük kırmızı güç düğmesi ile tek bir basışta çalışmaya başlar ve tekrar basılana kadar çalışmaya devam eder. Kullanıcı, temizlik sırasında elini serbest bırakabilir, bu da uzun oturumlardaki yorgunluğu azaltır. Kullanıcı Etkisi ve Ergonomi Tetikli V15, uzun temizlik seanslarında parmak ve bilek kaslarında izometrik bir yük oluşturabilir; bu durum “tetik parmağı” olarak adlandırılır. V12’nin düğmeli yapısı, özellikle artrit ya da el gücü sınırlı kullanıcılar için konfor sağlar. Ancak V15’nin tetik sistemi, enerji tasarrufu ve anlık kontrol açısından avantaj sunar. Bilgi Notu: V15 serisinin bazı varyantları (ör. V15s Submarine) yine tetik mekanizmasını korur; farklı bir kontrol yöntemi sunmaz. Kısaca: - Dyson V15, tetik (trigger) ile çalışır, düğmeli değildir. - Tetik, parmağın basılı tutulmasıyla motoru açar ve bırakıldığında kapatır. - V12 modelinde tek bir güç düğmesi bulunur, sürekli çalıştırma sağlar. - Tetikli tasarım enerji tasarrufu sağlar, ancak uzun kullanımda el yorgunluğuna yol açabilir.