08 Ekim 2024 00:16

Duymer İşitme Cihazı'na doktorum A**** Y*****'ın tavsiyesi üzerine gittim. Fiyat bana pahalı geldi ve kredi kartıma sadece 2 taksit yapılabiliyordu. 12 bin TL emekli maaşımla bu taksiti ödeyemeyeceğimi, kızımın kartını getirip getiremeyeceğimi sordum. Bana bir miktar kapora vermemi ve işlemi başlatmamı söylediler. 500 TL verdim ve eğer kızımın kartı uymazsa paramı geri alabileceğimi söylediler. Kızımın kartı olmadı ve iptal ettim fakat paramı geri vermediler. Kaporanın ne olduğunu bilmiyordum ve bu konuda bilgilendirilmedim, ayrıca herhangi bir belge imzalamadım. Paramı geri istiyorum. Maddi durumum iyi değil ve elime geçmeyen bir şey için para verdim. Van'daki Duymer'den şikayetçiyim. 1 Ekim saat 15.58'de G**** Hanım ile görüştüm ve konuşmaların dinlenmesini talep ediyorum. Ayrıca satışı yapmak isteyen H***** Hanım ile İzmir ana şubede 1 Ekim saat 15.17'de konuştuk, bu konuşmanın da dinlenmesini istiyorum. Haksızlık yapıldı. Kızım da şikayet etti. Şikayeti geri çekersek paramızı iade edeceklerini söylediler, kızım şikayeti geri çekti ama paramız iade edilmedi. Lütfen paramı geri verin. Maddi yönden zaten kötüyüm, manevi yönden de çok etkilendim.

profile profile profile