Duolingo Uygulama Ve Web Arasında Tutarsızlık Sorunu

17 Kasım 2024 13:23

Herkese merhaba. Ben Duolingo'da bir hesap oluşturdum, bir hesap da kardeşim için oluşturdum. Daha sonra kendi hesabımı öğretmen hesabına çevirerek bir sınıf oluşturdum kardeşimi de öğrenci olarak o sınıfa ekledim. Güzel bir şekilde kardeşime ödevler gönderip onu takip edebiliyordum. Bir gün alıştırma yaparken alıştırmadan sonra bana Duolingo Super hediye geldi. Bakın Duolingo Super ücretsiz deneme hakkını başlatmadım. Alıştırma sonunda hediye gelen Duolingo Super'i kullandım. Yaklaşık 1 hafta kadar kullandım daha sonra hediyenin süresi bitti ve hesabı normal olarak kullanmaya geçtim. Ancak bu defa öğretmen ve öğrencilere verilen sınırsız can hakkı kayboldu ve uygulama arayüzünden uygulamaya girince ne sınıfım gözüküyor ne de sınırsız can hakkım var. Ancak web'den girince sınıfımı görebiliyorum ve kardeşim de öğrenci olarak gözükmeye devam ediyor. Bu arada kardeşimin de sınırsız can hakkı devam ediyor. Web'de her şey eski haliyle görünüyor. Yani ben öğretmen olarak ve sınırsız can hakkına sahip olarak gözüküyorum, kardeşim de öğrenci olarak gözüküyor. Telefondan uygulamaya girince ise öğretmen olduğum da gözükmüyor sınırsız can hakkına sahip de değilim. Yani çok büyük bir tutarsızlık var. Daha sonra kardeşim için açtığım sınıfı kapattım. Böylece kardeşimin hesabı da normale döndü. Sonra ben kendi hesabımı başka bir öğretmen arkadaşımın kendi öğrencileri için açtığı sınıfına dahil oldum ancak bu defa yine sınırsız can hakkına sahip olamadım. Öğretmen arkadaşımın sınıfındaki diğer öğrenciler ise sınırsız can hakkına sahipler, öğretmen arkadaşım da aynı şekilde sınırsız can hakkına sahip. Ancak ben yine web'den girince öğretmen arkadaşımın sınıfında öğrenci olarak gözüküyorum ve sınırsız can hakkım var, uygulamadan girince ise bu özellikler gözükmüyor. Yani ne yapmam lazım anlamadım? Ne güzel kardeşimi görevlendirip hem kendim hem kardeşim almanca öğrenebiliyorduk. Uygulamayı sildim yükledim, oturumu kapattım. Bir daha giriş yaptım ancak hiçbiri çare olmadı. Web'den girince normal gözüküyor. Uygulamada ise hatalı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Erdem
Erdem
17 Kasım 2024 15:51
Duolingo Uygulama Ve Web Arasında Tutarsızlık Sorunu
duolingo-uygulama-ve-web-arasinda-tutarsizlik-sorunu-2.jpg

Hem webden girdiğim hem de uygulamadan girdiğimdeki görüntüyü, web ve uygulama arasında geçiş yaptığım ekran kaydıyla beraber buraya bırakıyorum

Zerrin

Bende o hediyeyi kullandığına pişmanım onu kullandım can hakkım 5 Ken bire düştü 6. Seviye çok zor dersler yapıyorum ana dili İngilizce olan arkadaşlarım bile 5 y hata yaparak ders yapıyorken ben nasıl bir canla ders yapabilirim günlerdir aynı dersi geçemiyorum bir alıştırma yapıp bir can kazanıp tekrar başa dönüyorum. O hediyeyi alıp Plus olmazsan sana kan kusturuyor sistem o ücretsiz denemeyi asla kimse denemesin yoksa eskiyi mumla ararlar. Adaletsiz yeni duolingo ya hoşgeldiniz

Sinan
Sinan

Sağ üstteki süper duo sembolüne dokunarak süper ayarlarına girip sınırsız can özelliğini açabilirsiniz.

Zerrin

Sağ üstte öyle bir simge yok Çünkü

Olmuyor

İbrahim sonucu yetersiz buldu

Duolingo'da Seri Dondurma Hakkı Tanımlanmadı, 333 Günlük Serim Sıfırlandı

İbrahim
12 Ağustos 2025 01:15
Duolingo'da Seri Dondurma Hakkı Tanımlanmadı, 333 Günlük Serim Sıfırlandı
Yaşam sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam
24 Mart 2024 18:40
Duolingo Eksik İçerik /
Fsn sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 15:24