Mly sonuçtan hiç memnun değil

DS Damat Gift Card Karmaşası Ve Yanıltıcı Bilgi

07 Mayıs 2024 10:47

Sivas İvapark Alışveriş Merkezi içindeki DS Damat mağazasına alışveriş yapmak için girdim. DS Damat Gift Card'ın geçerli olup olmadığını sorduğumda, mağaza müdürü veya sahibi olduğunu bilmediğim bir kişi, 'Hayır, bu kart burada geçerli değil. Burası şahıs firması, ana bayi değil. Bu kart sadece ana bayi Damat şubelerinde geçerli, burada geçersiz' dedi. Teşekkür edip çıktık. Bilmediğimiz için daha sonra 3-4 günlüğüne Antalya'ya gittim. 5M Migros AVM içindeki DS Damat mağazasına gidip, kartın burada geçerli olup olmadığını sorduğumda, DS Damat'ın tüm şubelerinde geçerli olduğunu ve Sivas'taki AVM içindeki Damat mağazasındaki kişilerin bize yanlış bilgi verdiklerini söylediler. Sivas İvapark AVM'deki Damat şubesinden şikayetçiyim ve gerekli yaptırımın yapılmasını bekliyorum.

08 Mayıs 2024 10:42 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sayın Melik Y'nin şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Bilgilerinize, Saygılarımızla D’S Damat Müşteri İlişkileri

14 Mayıs 2024 12:53

Sonuç nedir bir karşılığı olacak mı olmayacak mı :)

21 Mayıs 2024 14:48

Sadece bu konularda değil tüm şikayetlerde marka veya kurumlar gerekli yaptırımı yapmadığı için insanlar aynı davranmaya devam ediyorlar şikayetler çözümlenmiyor ne yaptınız arayıp bir daha yapmayın mı dediniz anlayamadım?

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Ağustos 2024 09:59
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 14:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 10:11
Aras sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 14:49