Selçuk
03 Aralık 2024 14:29

11 Kasım 2024 te Media Markt'tan Dream X40 Ultra robot süpürge satın aldım. Robotu kurup temizliği yaptıktan sonra robotun en büyük özelliklerinden biri olan uzayan fırçasını çalışmadığını gördüm. Videosunu çekip, ürünü paketleyip, iade etmek üzere media markta gittim. Ancak Media Markt mağazadan satın alınan ürünlerde iadenin olmadığını, iade kararını servisin verdiğini söyledi. Bende mecburen kabul edip, para iade talebimi de servis kaydına ekleyerek, yolladım. Dream Türkiye mail adresine de fatura, videoları ve iade talebimi ilettim. Yaklaşık 15-20 gün sonra ürün değişim kararı çıktı. Media Markt'tan da sorunun çözüldüğü ile ilgili mesaj geldi. Bende mağazaya gittiğimde bana açık bir kutu ile bir robot süpürge vermek istediler. Bende tekrar Dream müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri servisin bir hata yaptığını, yanlışlıkla arızalı aynı ürünü gönderdiğini söyledi. Benden o paketi Media Markt aracılığı ile yeniden göndermemi istedi. Ben ürünü yine gönderdim ve sıfır ürün bile olsa yeni robot istemediğimi ilettim. Şu an yaklaşık 2 ay oldu. Robot süpürge hala onlarda para iadem de yapılamadı. 2 günde bir müşteri hizmetlerini arıyorum. Her seferinde 1-2 içinde sorun çözülüp para iadeniz yapılacak deniyor ama ne geri aranıyorum ne iadem yapılıyor. 55 bin tl lik robotun 2. Taksitini ödedim. Hala çözüm yok

profile profile profile

Yeni Alınan Robot Süpürge Sürekli Arıza Yapıyor Çözüm Bulunamıyor

Özlem
26 Eylül 20:01
yeni-alinan-robot-supurge-surekli-ariza-yapiyor-cozum-bulunamiyor-2.pdf
yeni-alinan-robot-supurge-surekli-ariza-yapiyor-cozum-bulunamiyor-1.jpg
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Sonrası Yeni Robot Süpürgenin Kısa Sürede Arızalanması Ve Garanti Sorunu

Kadriye
25 Mayıs 17:36
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Robot Süpürgede Ana Kart Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Burçin
04 Eylül 00:13

Makbule
15 Şubat 2024 13:22
Jale sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Robot Süpürge Arızası Sonrası İade Ve Servis Mağduriyeti

05 Temmuz 16:09