Dreame Türkiye Ve Ouno Servis Umursamazlığı

Dreame Türkiye Ve Ouno Servis Umursamazlığı
İsmail
16 Şubat 2024 11:51

Dreame D9 Max robot süpürgeyi Temmuz 2022 tarihinde satın aldım ve oldukça memnundum. Tavsiyelerim sayesinde altı kişi daha markanın aynı modelini veya farklı modellerini tercih etti. Ancak ürünümle ilgili bir şarj problemi yaşadım. Batarya ömrü aniden sona erdi; yavaş yavaş azalmak yerine direkt olarak bitti. Satın alırken Genpa garantisi sunduklarını belirttiler. Daha sonra servis firmasını değiştirerek Ouno adında bir firmaya yönlendirildim. Ürünümü Ouno servisine gönderdim. Ne var ki, servis 45 günü aşkın bir süredir yedek parça beklediğini belirterek ürünümle ilgili işlem yapmıyor. Servise sadece e-posta yoluyla ulaşılabiliyor ve bu yöntemle de tatmin edici bir sonuç alınamıyor. Dreame Türkiye ile iletişime geçtim; ancak bana herhangi bir çözüm sunamayacaklarını, sadece servisin ve Dreame'in Çin'deki fabrika e-posta adreslerini verdiler. Ürün kaliteli olabilir; fakat servis hizmeti ve parça temini konusunda ciddi sıkıntılar yaşanmakta. Bu sebeplerle, ürünü satın almanızı ya da tavsiye etmenizi önermiyorum. Aksi takdirde zor durumda kalabilirsiniz.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Servis İletişimsizliği Ve Ek Ücret Talepleriyle Mağduriyet Yaşadım

Osman
03 Temmuz 2025 12:21
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dreame D9 Şarjı Hemen Bitiyor. Ouno Servis Normal Dedi!

İbrahim
05 Nisan 2024 11:05
Dreame D9 Şarjı Hemen Bitiyor. Ouno Servis Normal Dedi!
Veli sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 15:01
Dreame D9 Max: Servis Ve Anakart Değişimi Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dreame Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Değişim Yapılmıyor

23 Haziran 2025 14:42
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Arıza Bulunamadı Bahanesi İle Zaman Kazanma!

Gizem
13 Haziran 2024 09:15