Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Arıza Bulunamadı Bahanesi İle Zaman Kazanma!

13 Haziran 2024 09:15

Garantisi devam eden Dreame Bot D9 Max robot süpürgem temizliğe başladıktan 5-6 dakika sonra görevi yarım bırakıp olduğu yerde kendini çevrimdışı yaparak kalıyor. Cihaz sıfırlama ve gerekli tüm güncellemeleri de yapmama rağmen düzelmeyen sorun için ouno servisi bilgilendirerek cihazımı servise gönderdim. Ancak 2 gün sonra cihazda bir sorun tespit edilmediği iletilerek cihaz geri geldi. Arıza devam etmesi nedeniyle aynı gün tekrar ilettim ve yine sorun tespit edilmediği raporlanarak 2 gün içinde cihazım geri gönderiliyor. Arızalı cihazı tespit edecek donanıma mı sahip değildir? Yoksa Cihazımın 10 gün sonra garantisi bitmesini beklediği için zaman mi kazanıyor? Bu durum çok kullanıcının basına gelmiş ve ben de Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım ve arıza tespiti sonucu hakkımı arayacağımı bildirmek isterim.

17 Mayıs 2025 10:12

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurum sonrası haklı bulunarak tarafıma yeni ürün gönderildi

Veli sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 15:01

İsmail
16 Şubat 2024 11:51
Dreame Türkiye Ve Ouno Servis Umursamazlığı
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Alınan Xiaomi Dreame D9 Max Süpürge Sürekli Arızalı, Servis Ve Garanti Desteği Yetersiz

Ülkü
26 Eylül 2025 22:52
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Servis İletişimsizliği Ve Ek Ücret Talepleriyle Mağduriyet Yaşadım

Osman
03 Temmuz 2025 12:21
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dreame D9 Şarjı Hemen Bitiyor. Ouno Servis Normal Dedi!

İbrahim
05 Nisan 2024 11:05
Dreame D9 Şarjı Hemen Bitiyor. Ouno Servis Normal Dedi!