İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Ocak 2024 23:30

Merhaba, ben sizlerle Redmi dreame v11 dik Süpürge ile yaşadığım sınavımı paylaşacağım. Ürünü yaklaşık 12 ay önce aldım alırken ilave bir ücret karşılığında ilave garanti yaptırdım. Ürün 10. Ayda yere temas eden küçük iki tane tekerlekleri yerinden çıktı bir de dikey boru ile hazne bağlantı noktası bollaşmış sallanıyor arızaları ile Kasım 2023 te Redmi markasına servis hizmeti veren ouno adlı servise gönderildi. Uzatmayacağım o gün bugündür benim ürün serviste. Arıza giderilmeden 3 kez geldi gitti servise hala arızalı olan hazne bağlantı noktasını tamir edemiyorlar ya da bilmiyorum anlayamıyorlar galiba Böyle giderse ürün benden çok onlarda kalmış olacak. Burada yazılanları okuyan tüketici arkadaşlara tavsiyemdir Mi bir marka olabilir ama dik Süpürge Mi nin isi değilmiş hele hele ouno denilen servis... Teşekkür. He bir de Mi satış bayideki mağaza sorumlusu arkadaş sanki ben spot mal almışım da bana satış sonrasında servis ile görüşmemi hatta ürünü servise benim yönlendirmemin etkili olacağını söylüyor. Yani satış sonrası hizmetler de yerlerde.

Aynı Anda İki Dreame D10 Süpürgede Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

23 Eylül 12:51
ayni-anda-iki-dreame-d10-supurgede-tekrarlayan-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
Dincer sonuçtan hiç memnun değil

Dincer
21 Temmuz 13:51
Dreame Süpürgemin Servis Sürecinde Mağdur Edildim

Dreame Destek Alamadığım Süpürge Ve Sorunlu Servis Deneyimi!

Furkan
09 Ekim 2024 15:33

Dreame Süpürgede Su Sızıntısı Ve Yetersiz Servis Desteği

25 Şubat 12:57
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
19 Eylül 20:41