26 Kasım 2024 17:461.251

Dolap üzerinden ürün satışı yaptım ve ürünümü sağlam bir şekilde gönderdim. Üründe çizikler olduğunu ilettim ve alıcı bunu kabul etti. Satış öncesinde videolar gönderdim. Ürün alıcının eline ulaştığında, alıcı ürünü bilerek kırdı ve dolaba itiraz ettim. Elimde kanıtlar ve belgeler mevcut. Kırık ürünü ben ne yapayım şimdi? Dolap uygulamasından şikayetçiyim. Alıcıdan gelen fotoğraflara bakarsanız, ilk resimde kırık yok, sonrasında kırılmış. Daha birçok kanıtım var ve Dolap'ın bu durumu nasıl kabul ettiğine hayret ediyorum. Hizmet kalitesi oldukça düşük.

26 Kasım 2024 23:52

Bu da benim kargolamadan önceki b*** s*** hanımefendiye attığım videom izleyin lütfen ürünüm ne halden ne hale getirmiş şaka gibi! Bu bayana kesinlikle ürün satmayın hesabı ssbsr1 ürününüzü kırıp döküp geri yollar mağdur olmayan sizde benim gibi daha bir sürü kanıtım varda hepsini atamıyorum Tüketici Mahkemesi'ne tüm delillerimi sundum umarım hakkettiği yeri bulur

Yorumlar(9)

27 Kasım 2024 12:22

Satıcı ürünün sağlam olduğunu ispatlamak için daha ne yapabilir? Bu yaşanan aleni bir kandırmadır. Lütfen sizde bu yanlışa ortak olmayan. Dolabın kurumsallığına yakışmayan bir karar olmuş ivedilikle tekrardan incelenmesi lazım!

27 Kasım 2024 10:20

Dolap uygulamasının insanları mağdur etmeyeceğini düşünüyordum ve gördüm ki kanıtlarıyla haklı olan bir insanı mağdur etmiş şaşkınlık içerisindeyim.

26 Kasım 2024 23:51

Çizik ürünü görüp beğenip alıp sonra keyfe keder vazgeçip, yetmezmiş gibi bir de kırıp iade talep eden birinin isteğini onaylamanız gerçekten şaka gibi, bir an önce bu hatanın düzeltilmesi gerekli.

26 Kasım 2024 23:36

Satıcı üzerine düşen her şeyi yapmış. Sattığı ürünü kargo paketine kadar fotoğraflamış ve video çekmiş. Yani ürününde belirtmediği herhangi bir kusur yok. Ama nasıl oluyorsa iadesi onaylanıyor. İade talepleri hiç incelenmiyor mu yani? Satıcının mağduriyeti nasıl giderilecek?

26 Kasım 2024 23:24

Akıl alır gibi değil. Önce video çekip ürünü gösteriyor. Ve orada kesinlikle kırık yok. Sonra size bildirmeden dolaba ürün iadesinde bulunup kırık var diyor. Hak yemekten hiç çekinmiyor insanlar. Dolabın bu durumu kabul etmemesi gerek!

6 Aralık 2024 14:301.758

Dolap uygulamasından büyük saksılar sattım. O kadar güzel ve sağlam paket yaptığım halde alıcı bile açmakta zorlandı. De...

Dolap Uygulamasının Yaşattığı Mağduriyet

6 Ekim 2023 02:431.915

Dolap uygulamasından bir ürün sattım. Ürün kırılabilir bir üründü, bu yüzden özenle paketledim ve kutuya koydum. Üzerine...

Tümünü Gör
Dolap Gönderdiğim Ürün Yerine Eski, Kullanılmış Ve Yıpranmış Ürün Geldi

Dolap GönderdiğimÜrün Yerine Eski, Kullanılmış Ve Yıpranmış Ürün Geldi

Gamze
Dolap’ta Satıcı Olarak Mağdur Edildim

Dolap’ta SatıcıOlarak Mağdur Edildim

Ezgi
Dolap'tan Alınan Süpürge Çakma Çıktı!

Dolap'tan AlınanSüpürge Çakma Çıktı!

Selçuk
Ürün Kullanılarak Ve Abartılı Beyan İle İade Edildi Dolap İncelemedi

Ürün KullanılarakVe Abartılı Beyan İle İade Edildi Dolap İncelemedi

Sengul
Dolap Sitesi Üzerinden Yanıltıldık!

Dolap SitesiÜzerinden Yanıltıldık!

Dolap Satıcısıyım, Yanıltıldım Ve Dolap Hiçbir Şey Yapmıyor!

DolapSatıcısıyım, Yanıltıldım Ve Dolap Hiçbir Şey Yapmıyor!

Erdoğan

Öne ÇıkanKonular