Muhammed
07 Nisan 2024 06:20

Sahte Dyson süpürge satışına alet olunması ve iade etsem dahi kargo artı hizmet bedelinin benden kesilmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Ben, Trendyol güvencesinde olduğu için tercih ettiğim bir platformda, ürünlerin replika olmadığını belirtmeden orijinal diye satılmasını ve insanların kandırılmasına yardımcı olunmasını suç ortaklığı olarak görüyorum ve bunun hiçbir maddi kaybım olmadan geri alınmasını talep ediyorum. Daha önce USB ve hard disk satıcıları tarafından da mağdur edildim. Bu durumu önemsemedim, iade etmedim; daha doğrusu başta fark etmedim. Ancak bu kez erken davranıp iade talebinde bulundum. Fakat iade süreci onaylansa dahi masraf olarak hizmet bedeli ve kargo ücretini ödemem gerektiği söyleniyor. Hem sahte ürünle mağdur edilip hem de böyle bir durumla karşı karşıya bırakılmayı asla kabul etmeyeceğimi şimdiden bildiririm. Gerekirse her türlü hukuki süreci birlikte yaşayıp yaşatacağız.

profile profile

İsmail
İsmail

Bende maalesef sahibindencom dan bende aynı üründen aldım. İade de edemedim. Aldığım kişi telefonuma da çıkmaz oldu. İyi kötü çalışıyor. Fakat ne markasını ne de sürümünü öğrenebildim. Şarjı hemen bittiği için ikinci şarj bataryası almak istiyorum. Onu da bir türlü bulamadım. Siz ürün ile bilgi verebilirseniz belki şarj fişi ve batarya alabilirim.

Asena
11 Ağustos 2023 16:52