Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Önce Yorum Kısıtlaması Yapıyor Ve Sonrasında Profili Kapatıyor

Serkan
05 Nisan 2024 00:33

Dolap uygulaması yorum yasağı getirdi. 04.04.2024 tarihinde yasak sürem sona erdi ancak şimdi de bayram sonuna kadar kısıtlama getirildi. Hangi hakla ve hangi gerekçeyle bu yönlendirme yapıldı? Zaten bu konudan dolayı 4 gün kısıtlama almıştım. Bu bir haftalık kısıtlama nedir? Üstelik yüksek işlem ücreti alıyorsunuz ve satış yaptığım ürünlerin ücreti de hesabımda bekletiliyor. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

06 Haziran 2024 13:44

Satış yapan kişinin gönderisine yorum yaparken satıcı açıklamada farklı bir uygulamaya yönlendiriyor bende soru amaçlı bir şey sordum 1 ay geçici olarak profilim durduruldu destek ekibine yazdım sistem otomatik olarak üyeliğinizi durduruyor cevabi aldın bu ne saçma bir uygulama yönlendirme yapan ben değilim benim profilim dolduruluyor. Muhatap kimseyi de bulamıyorum haksız yere uygulanan bu uygulamayı kınıyorum...

05 Haziran 2024 21:52

05 Haziran 2024 19:53

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Başka Platforma Yönlendirme Diye Hesabım Kapatıldı

Ebru
17 Nisan 2024 09:46
Dolap Başka Platforma Yönlendirme Diye Hesabım Kapatıldı

Serap
21 Nisan 2024 02:10
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
12 Mart 2024 22:42
Dolap Uygulaması Yorumlarımı Kapadı
Dolap Uygulaması Yorumlarımı Kapadı
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
01 Nisan 2024 20:36