Diyanet İşleri Başkanlığı Otel Hizmetinde Karşılaştığımız Kötü Muamele

21 Aralık 2023 20:10

17 Aralık 2023 tarihinde İstanbul'dan yola çıktık. Kızım çölyak hastası olduğu için glutensiz besleniyor. Bu durumu bildirmemize rağmen, uçakta glutensiz menü ile ilgili bilgi verilmediği için kızım, yanımda bulundurduğum yiyecekleri yemek zorunda kaldı. Otelde ise İstanbul'dan getirdiğimiz yemekleri ısıtamadık ve hazır olan yemeğimizi mikrodalga fırına koyduramadık. Çölyak, ciddi bir diyet gerektiren bir rahatsızlık ve mağduriyetimiz yetmiyormuş gibi, 'terbiyeli olun' denilerek hakaret de aldık. Bu dünyada yaşadıklarımıza ve hissettiğimiz ezilmişliğe kimse ilgi göstermez ve ciddiye almazsa, bu dünyanın bir de ahireti olduğunu hatırlatmak isterim. Lütfen bir çölyak annesinin ve çölyak hastasının yerine kendinizi koyun. Her yiyeceği sorgulayarak yemek, dışlanmışlık hissi ve üstüne bir de açlık, bunların yanında ilgisizlik ve hakaret... Umremiz maalesef bu sebeplerden dolayı çok zor geçti. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Seyahatinde Diyanet İşleri İle Hayal Kırıklığı Ve Zorlu Deneyim

23 Kasım 2024 09:41

03 Haziran 2024 11:30