Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Divanev Fatura Temin Edilmemesi Problemi

05 Ağustos 2024 14:47

İstanbul Küçükbakkalköy Şubesinden, Burgan Bank'tan kredi kullanarak aldığım mobilyalarım için tarafıma fatura verilmedi, şu an garantiye vermek istiyorum ancak fatura olmadığı için kabul edilmiyor. Ürünleri aldığımız şube el değiştirdiği için fatura kapatıp giden H**** K*****'nın sistemindeymiş. Ancak genel merkez kişisel bilgi sebebiyle benim adıma olan faturayı göremiyormuş, bana söylenen açıklama bu şekilde. Ancak faturayı kesen Divanev/Yataş ise nasıl kendi muhasebe sisteminizde göremezsiniz? Acilen konunun çözülmesi ve faturanın bana ulaştırılmasını istiyorum aksi takdirde yasal yollara başvuracağım.

06 Ağustos 2024 08:01 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ezgi
Ezgi
07 Ağustos 2024 12:02

Hatalı bir mail adresine fatura gönderip sonrada tarafımıza ulaşmayan fatura sebebiyle bizi sorumlu tutan bir şirketsiniz. Eğer ortada bir fatura varsa tabi:) Kestiği faturayı göremeyen, bulamayan tek firmasınız sanırım:) Sorunumuz çözülmedi ve bize hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Sürece Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER üzerinden haklarımızı arayarak devam edeceğiz.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
09 Temmuz 2025 21:43