Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
31 Temmuz 2024 16:45

Divanev markasından Aralık ayında Irma model koltuk takımı aldım, Mart ayının 20'sinde teslim edildi. Teslim edilene kadar zaten çok fazla sorun yaşamıştık. Elimizdeki sözleşmenin Manavgat teslimi iken sisteme Anamur olarak girmeleri gibi. Ürünüm koordinatör desteği ile bir şekilde ulaştı. Geldiğinde 1 tane berjere zımba denk gelmiş kumaş zaten yırtıktı, bir tanesinde gıcırdama vardı, servis kaydı açıldı, yırtık olan berjer geri tamire gitti, ses geleni evde sökerek vida sıkılaştırdılar. Derken şu an 2 tane üçlü koltuktan birinin sırt dayama kısmı gevşek ve ben evde yalnız yaşayan bir insanım, koltuğu kullanmıyorum bile, ailem 10 günlüğüne yanıma geldiğinde fark etti. Diğer üçlünün ise takla attırılan sırt kısmında fermuar yönünü aynı yapmışlar, kumaşa değiyor, sonuç olarak kumaş yırtık (diğer üçlüde fermuar yönü farklı). Gel gelelim tekrar dün servis geldi, bir tane üçlü komple söküldü, kollar tamire gitti, diğerine yine yeni kılıf gelecek. Velhasıl daha 3 aydır evimde olan 4 koltukta gözümün önünde tekrar söküldü, zımbalar çıktı, servise taşındı, her türlü mağduriyet yaşatıldı. Konu hakkında marka temsilciliğinden dönüş bekliyorum. Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Yataş garantisi olduğu için aldım.

01 Ağustos 2024 08:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Adana Şubesinden Aldığım Koltuk Takımı Sürekli Arızalı Ve Değişim Talebim Reddediliyor

Aslı
20 Ağustos 15:51
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
08 Aralık 2024 23:11

Betül
02 Ekim 2024 09:06
Yataş Divanev Kusurlu Ürün Değiştirmiyor Arkasında Durmuyor
Yataş Divanev Kusurlu Ürün Değiştirmiyor Arkasında Durmuyor
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 16:23
Divanev Pişmanlık, Diyarbakır Urfa Yolu Mağazası Ayrı Bir Pişmanlıktır
Reyyan sonuçtan hiç memnun değil

Reyyan
16 Mart 2024 06:25