Ali sonuçtan memnun değil

Dijitsu Dalpınar Teknik Servis

22 Şubat 2024 13:13

Merhaba Dijitsu marka klima aldım. Teknik birimin kurulum yapması gerekli olduğu için 28.12.2023 tarihinde İstanbul yetkili servisi olan dalpınar elektronik ile görüştüm bilgilerimi aldılar ve bilgi vereceklerini söylediler.
05.01.2024 Tarihinde tekrar ulaştım yoğunluk var liste sırasına göre ustalarının gittiğini söylediler. Ancak listede kaçıncı sırada olduğumu sorduğumda bu konuda cevap veremediler.
05.02.2024 Tarihinde tekrar ulaştım yoğunluk var liste sırası bahanesi tekrarlandı.
Dalpınar elektronik hayatım boyunca gördüğüm en kötü servis hizmetini sunuyor diyemiyorum :) sunamıyor. Ne olduğu belli olmayan bir liste ve hala 2 ay sonunda gelemeyen bir servis bu kadar yoğunsanız 2. Bir servis açın bu kadar koordine edemiyorsanız bu işleri yapmayın.
Ben bu şekilde konuştuğumda Cumartesi geliriz ama hava yağmurlu gelememe ihtimalimiz var diyerekte konu gereksiz bir duruma gelmiştir.
Ben kendi işimi dışarıdan hizmet alarak sorunumu çözdüm. Belki ücretsiz kurulum yapılacaktı ama olsun ücretli yaptırdım.
Bu dalpınar servis firmasında şikayetimi bildiriyorum.
Gerekli Dijitsu firmasınında bu konuda geri dönüş yapması gerekiyor.

Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Cemalettin
03 Nisan 2024 01:15
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Kuruluma Gelmedi, Müşteri Mağdur Edildi

19 Haziran 2025 11:29

Mevlüt
25 Haziran 2024 13:10
Erdil sonuçtan hiç memnun değil

Erdil
13 Eylül 2023 16:05