Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
30 Aralık 2024 14:37

23.12.2024 tarihinde BİM firmasının Gaziemir Beyazevler Mahallesi'nde Dijitsu marka bir TV aldım. Servis kuruluma geldiğinde, ürünün arızalı olması sebebiyle bir form düzenlediler ve televizyon tarafımızdan alındı. Dijitsu marka tarafıma iade formu düzenledi ve gidip ilgili mağazadan alabileceğim yazılı olarak tarafıma iletildi. Tüm bu belgelerle ilgili mağazaya gitmeme rağmen benimle bölge müdürü R***** Bey ilgilendi. En kısa sürede merkezden bilgi alıp iadenin onaylanacağı tarafıma iletildi. Hatta çok geç olmasın, yeni televizyon alacağız dememiz üzerine en geç 31.12.2024 tarihinde işin çözüleceğini tarafıma iletti. Bugün kendisini aradığımızda 'Ben nereden bileyim senin paranı' üslubuyla acı gerçekle karşı karşıya kaldık. 8 gün geçmiş, söylenilen tarihe kadar bekledik. Ama zerre konu ile alakasız, her şeyden bir haber yönetici arkadaşın bu cümlesiyle karşılaştık. Durum o kadar sağlıksız ki şikayet formu doldurduğunuzda sizi çözüm için yine R***** Bey arıyor. Peki bu R***** Bey'i kime şikayet edelim! Son paramızla aldığımız televizyon diye belirtmemize rağmen mağdur edildik. BİM şirketi pişmanlıktır. Sorunları çözecek arkadaşlar daha da pişmanlık. Benim ağzım yandı, sizlerin yanmasın.

04 Ağustos 2025 11:35 (Şikayetten 7 ay sonra)

Özgür
15 Ağustos 2024 22:38

Gülşah
11 Kasım 2024 10:52
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
26 Mayıs 2025 17:25

Talha
09 Kasım 2023 10:16
Revzate sonuçtan hiç memnun değil

Revzate
21 Eylül 2023 21:49