Digiturk Yayın Kalitesi Yetersizliği

Digiturk Yayın Kalitesi Yetersizliği
17 Temmuz 2023 13:15

Yaklaşık 1 hafta önce Digiturk Sporun Yıldızı paketi satın aldım. Bugün itibari ile kurulum yapıldı. Kurulumdan sonra kanalların gelmesi 30 dakika sürdü. Kanallar geldikten sonra kontrolleri sağlamak için kanallarda gezerken görüntü kalitesinin çok kötü olduğunu gözlemledim. Ayarlardan 1080p50hz seçip tekrar kontrol ettim fakat bir iyileşme olmadı. Kurulumu yapan arkadaşa bu durumu bildirdim fakat durumun değişmeyeceğini bir müdahale edilemeyeceğini kanallar arasında görüntü farkı olabileceğini söyledi. Ben zaten sadece maç izlemek için bağlatmıştım ve tüm bein spor kanallarında görüntü fecaat görünüyor. Hatta şöyle açıklayabilirim internet üzerinden yayın yapan beın Connect uygulaması ile açtığımda bile bu yayın arasında dağlar kadar fark görünüyor. Yayın kalitesi kurulan cihaz ile mi bağlantılı bilmiyorum ama cihazımı da yazayım DT-3501C yeni cihaz olduğu ve bunun daha iyi olduğu söylendi fakat görüntü dediğim gibi katlanılabilir değil. Görüntü kalitesinin arttırılmasını rica ederim.

17 Temmuz 2023 13:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mahmut Ö., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2023 15:21

Yusuf
Yusuf

Aynı sorun bende de var maalesef çözebildiniz mi

Mahmut

Çözemedik henüz. İlgilenen kimse de yok.

Seçkin
Seçkin

Mahmut bey bende de aynı sorun var gecen hafta bağlandı kanallarınn yanında HD yazmıyor ve kalite çok kötü siz problemi çözebildiniz mi

Mahmut

Maalesef hiçbir çözüm sunmuyorlar. Eve teknik servis bile gelmiyor.

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
21 Temmuz 2024 12:09