Zeynel sonuçtan çok memnun

Digiturk Söylenenden Farklı Paket Tanımlanması Ve Sonraki Süreç

10 Mart 2024 17:02
Zeynel'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için Digiturk'e teşekkür ederim süreç biraz beni yordu ancak sonunda memnun olacağım şekilde bir indirim yapıldı. Mağduriyetimi giderdikleri için teşekkür ederim.”

Mart ayı başında Digiturk tarafından arandım. Bu ay farklı bir internet sağlayıcıyla olan anlaşmamın bittiğini Digiturk e geçersem ayda 279 TL'ye internet+Digiturk şeklinde kampanyalarının olduğunu bildirdiler. Bende bunun üzerine defalarca internet+Digiturk doğru anladım değil mi diye sordum ve evet dediler. İnternet altyapımı sorguladılar, fiber için uygun alt yapıya sahip olduğumu ifade ettiler ve anlaştık. Ancak tüm işlemler yapıldıktan sonra fark ettim ki bana internetsiz Eğlence ve Avrupa'nın yıldızı paketi tanımlanmış. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım en azından uygun fiyata Digiturk+internet var mı diye onun içinde yüksek fiyat çıkarıldı hadi onu da kabul ettim. Bu sefer de şu an tanımlanan paketin iptal edilmesi gerektiği cayma bedeli ödemem gerektiğini söylediler. Konu hakkında mağduriyetimin giderilmesini bu paketin cayma bedelsiz iptalini talep ediyorum.

Ayrıca eve Digiturk kutusu getirildi. Kurulum yapıldı. Yapıldığı günün akşamından beri ses var görüntü yok bazı kanallarda HDMI hatası veriyor. Bazen veriyor. Bazen vermiyor yani kutu arızalı. Kurulumu yapan arkadaş ile görüştüm bugün geleceğim dedi. Üzerinden 1 hafta geçti. Tekrar irtibata geçmeme rağmen gelen giden olmadı sürecin neresinden tutsam elimde kalıyor gerçekten. Lütfen hızlıca aksiyon alıp ya uygun fiyatlı bir internet+Digiturk paketi tanımlayın ya da cayma bedelsiz paketi iptal edin. Mağduriyetimi giderin. Olumlu dönüşlerini bekliyorum.

15 Mart 2024 12:41

Günlerdir hiçbir geri dönüş alamadım bugün cayma bedelini ödeyip aboneliği iptal ettireceğim sonrasında da mahkemede hesaplaşacağız.

15 Mart 2024 16:38

Az önce SMS ile talebimde kendilerine ait hata kusur tespit edemediklerini bildirdiler. Bana SMS ile kampanya detaylarını yönlendirdiklerini ve sonrasında benim onayımla üyeliğin başlatıldığını ifade etmişler. Ben telefondayken operatör beni üye ediyor adımları söylüyor ben öyle yapıyorum burayı maalesef firma atlıyor. Resmen bile isteye yanlış şekilde paket tanımlatıldı neyse çokta uzatmayacağım. Az önce iptal işlemleri için müşteri hizmetlerini aradım 14 gün içinde caydığım için 400 küsur tl yerine 200 TL ile ödeme yapacağım. Öyle belirttiler. Ayrıca bu durumun başlarına çok defa geldiğini Digiturk alt bayilerinin bu şekilde yanıltıcı işlemler yaptığını tespit edildiğinde ilişiğimizi kesiyoruz şeklinde beyanda bulunuldu. Umarım başkalarının bu şekilde mağdur olmaması için bana bu üyeliği yaptıran alt bayileriyle şirket ilişiğini keser. Bende yasal yollardan ilk ay fatura+cayma bedelimi almanın peşine düşeceğim.

18 Mart 2024 12:55

Biraz önce Digiturk tarafından tekrar arandım. Cayma talebimi iptal edip aynı paketi 59 TL'ye tanımlama yapmayı teklif ettiler. Kabul ettim. Mağduriyetimi gidermiş oldular oldukça da avantajlı bir pakete 1 yıl boyunca sahip olacağım. İlgileri için Müşteri danışmanına çok teşekkür ederim.

18 Mart 2024 12:56

08 Ağustos 2023 18:56

Naziye
24 Mart 2025 14:47

Ramazan
03 Ocak 2024 19:03
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
30 Kasım 2023 22:05
Can sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 21:25