Recai sonuçtan çok memnun

Digiturk Modemi Nereye Teslim Edeceğim

01 Ağustos 2023 13:43

Gaziantep ilinden Malatya iline taşındım. Digiturk müşteri hizmetleriyle görüşüp interneti kapattım. Ancak modem kutusunu teslim edemedim. Müşteri hizmetleri bana en yakın Digiturk bayisine gidip modem tutusunu teslim etmemi söyledi. Digiturk bayisine gittiğimde bayi bana kendilerinin teslim alamayacağını fiber internet kutusu olduğunu söyledi bende o an müşteri hizmetlerini arayıp görüştürdüm. Müşteri hizmetleri kendisinin sadece kayıt yaptığını kapatma işlemini kendilerinin yapmadığını sizi aramaları için çağrı bırakıyorum dedi ancak arayan olmadı. Ayrıca arayacak insanların size bir kargo adresi vereceklerini söyledi. Ben şimdi modem kutusu elimde kaldı. Lütfen Digiturk 0212 473 7373 numaranıza 3 şık dışında bazı sıkıntıları olan insanları dinlemek için buton koyun size ulaşmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

29 Ağustos 2023 11:11

Digiturk kutusunu teslim etmek istediğimi daha önceden Şikayetvar vara bildirdim Digiturk teki sekreter beni arayıp MNG Kargo'ya vermemi söyledi. MNG Kargo'ya gittim bana alabilmemiz için kod gerektiğini bildirdiler. Digiturk arkadaş bana herhangi bir kod vermedi.

01 Ağustos 2023 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Recai Y., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

06 Ağustos 2023 15:23

Sayın Recai Y., ile 06.08.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Recai
Recai
11 Ekim 2023 16:17

Şikayet var ulaştım ama Digiturk asla

Saffet
Saffet

İstanbul avcılarda otueuyorum 2 yıl digi internet kullandım sözleşmem bitti modem teslim etmemi istiyorlarda nereye teslim edeceğiz bir yardımcı olsak sevinirim insanlık adına

02 Kasım 2023 12:05

25 Mart 2024 13:37