Umut sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Kumanda Takılması Problemi

10 Eylül 2024 08:13

Digiturk kumanda takılıyor ve çalışmıyor. İlk taktıkları günden beri elimdeki kumanda takılıyor, hiçbir şekilde işlem yapılamıyor. Ancak receiver'ı fişten çekip taktıktan sonra düzeliyor. Sonra kapatıyorum ertesi gün yine aynı. Receiver da bir süre sonra tekrar tekrar kurulum yaptırıyor. Müşteri hizmetlerinde herhangi bir arıza kaydı açılmıyor. Sadece otomatik sıkça sorulan sorular gibi bir sistemden size alakasız şeyler söylüyor. Kimseye ulaşılamıyor. Zaten kutuları çıkma veriyorsunuz, anlıyorum. Ama bunun bir kalite kontrolü de yapılmıyor mu? Bu problem nasıl çözülecek?

Değişmesi gerek derken yani yenisi ile değişmesi lazım kumanda değişimi yok 165 TL karşılığı yetkili servislerden temin edebilirsiniz 450 TL verip eve servis çağırmaya gerek yok

Cihaz arızalı değişmesi gerekiyor.

Umut
Umut

Değişmesi gerekiyor, ancak bana 450 lira servis ücreti almadan değiştirmeyeceklerini söylüyorlar. Hem 100 kişinin elinden daha önce çıkmış olan receiver takıyorlar, hem de 450 lira para talep ediyorlar. İnanılmazlar gerçekten, bir daha asla almayacağım. Bir babayiğit çıkıp ligi bunların elinden kurtarmalı.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 21:10
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Kutu Arızası Servis Ücreti (450 TL)

04 Temmuz 2024 19:20
Digiturk Kutu Arızası Servis Ücreti (450 TL)

28 Temmuz 2025 11:20