Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Kutu Arızası Servis Ücreti (450 TL)

Digiturk Kutu Arızası Servis Ücreti (450 TL)
04 Temmuz 2024 19:20

Digiturk kutusu ekranında saat yazıyor. Normal zamanda açtığım şekilde yaparak kutuyu çalıştırmak için kumandanın güç düğmesine bastığımda kutu kapanıyor. Televizyonda kutudan gelen HDMI kablolarından herhangi birinde bağlantı gözükmüyor. Kutuyu kapatıp açtım, fişini çekip taktım, çözülmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri benim yaptığım olayları bana tekrar yaptırdı. Bağlanıyorum, yapmaya çalışıyorum gibi şeyler söyleyerek iki defa yaklaşık 15'er dakikada beni oyaladı. Sonrasında "Efendim, buradan yapacak bir şeyim kalmadı, servis yönlendirebilirim." dedi. Servis ne zaman gelir diye sorduğumda "Servisimiz 24 ile 48 saat içerisinde adresinize gelecek. Servis ücretimiz 450 TL" diye açıklama yapıyor. Kutu dün akşam çalışıyordu, bugün ne oldu, çalışmıyor anlamadım ama kutu benden dolayı bozulmuşa benzemiyor. Kutuyu dışarıda da yaptırabileceğimiz bir yer olmayınca mecbur kendilerine yaptıracağımız için "Yapabileceğim bir şey yok, benim yetkim bu kadar" diyor. Kaldı ki abonelik sürem tamamlandığında benden geri alınacağı kesin olan kutuya arızanın ne/neden olduğu belli olmadan neyin servis ücretini ödeyeceğim ben? Müşteri hizmetleri, neden olduğu belli olmayan durumda bile benden yaklaşık 3 aylık fatura bedeli mi servis ücreti olarak talep ediyor. Mağduriyetimi giderecek biri var mı?

Aslan
Aslan
06 Temmuz 2024 19:42

Şirket tarafından servis ücreti çok yüksek gelince bugün özel bir servise götürdüm. Servisteki yetkili cihaza yeniden kurulum yapılması gerektiğini söyleyerek cihazı fabrika ayarlarına sıfırladı ve yeniden kurulumu gerçekleştirdi. Bu işlem için benden sadece 100 TL aldı. Benzer durum üst komşumun başına da geçmiş Kendisine servis yönlendirilmiş ve cihaz değiştirilmiş.

06 Şubat 2024 18:04
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 00:33

09 Şubat 2025 17:22
Karaca sonuçtan hiç memnun değil

Karaca
21 Eylül 2024 23:42