Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk İnternet Hizmetinde Süreklilik Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Aralık 2024 11:48

Digiturk ev interneti kullanıyoruz. Bir haftayı geçti. İnternet sorunu hala çözmediler. Defaatle arıza kaydı oluşturduk sorun altyapıda olduğunu tüm mahallenin interneti olmadığını söylediler ama 9 gündür ne bir çalışma yaptılar ne özür dilediler. İnternetten işimi yapan birisi olarak çok fazla mağdur oldum. Sözleşme olduğundan bırakamıyoruz da. Böyle sorumsuzluk görmedim. İşini iyi yapmayan sadece satış yapan bir marka. Hiçbir şekilde kalite değil. Satış sonrası hizmet sıfır. Daha kaç hafta gelmeyecek bilmiyorum. Biz her aradığımızda bugün 5 de gelecek deniyor. Kaç gün saat 5 i geçirdik hala internet yok düzelmedi. Bu markadan şikayetçiyim. Mağdur etti. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Herkes bilsin bu markayla satış sonrasında iletişim kuramıyorsunuz yalanlarla oyalayıp duruyorlar!

profile profile
08 Aralık 2024 19:26

Şikayet hala devam etmektedir. Hiçbir yetkili ile temasa geçemiyoruz. Kimse gelip ilgilenmiyor. İlk başta arıza kaydı oluşturmamıza rağmen kimse gelmedi. Bu mağduriyetimin giderilmesini ivedilikle yetkililerden rica ediyorum

02 Ağustos 2025 18:11
kurulumdan-sonra-7-gundur-internet-baglantisi-saglanamiyor-1.jpg

16 Aralık 2023 21:05
Osman sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2025 22:16

Muammer