06 Temmuz 2024 13:09

Digiturk internetim için 01.07 tarihinde arıza kaydım vardı. Modemde ADSL dahil tüm ışıklar yanmasına rağmen modem kurulumu yapılamadığı için internet bağlantısı gelmiyor. 05.07 tarihinde teknik servis ekibi gelerek sorunun altyapı kaynaklı IP alınamadığını söyleyerek konuyu altyapı ekibine yönlendirilmesi yapılacağını iletti. Dün akşam tesadüfen Digiturk online işlemlerden arıza durumunu kontrol ettiğimde, 01.07 tarihinde açmış olduğum arıza kaydını sanki çözüme kavuşmuş gibi kapatmışlar ama benim arızam hala devam ediyor. Bu yüzden dün akşam tekrar Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak ısrarla tekrar arıza kaydı açtırdım ve süreci başa aldılar. 1.5 yıldır Digiturk internet kullanıyorum ve bu benim yaşadığım 5. problem. İnternetim aktif gibi arıza kaydımı kapatan ve beni arayarak değerlendirme isteyen Digiturk'ü kınıyorum. Arıza kaydımın incelenmesi ve 2 gün içinde çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Aksi takdirde çözüme kavuşmuş gibi gösterip çözmeyen Digiturk hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve başvuru yapılacak en üst düzey makamlara kadar gideceğimi belirtmek isterim. Sorun 2 gün içinde çözülmediği takdirde elimde olan kanıtlarla birlikte bedelsiz cayma hakkı ile bütün başvurularımı yapacağım.

22 Temmuz 2024 20:12

Digiturk İnternet pişmanlıktır arkadaşlar. Alacak kişilere sesleniyorum buradan almak için iki kere gözden geçirin düşüncenizi 1,5 yıldır Digiturk evde internet kullanıyorum oluşturduğum 7. Arıza kaydı oldu... Bulunduğum bölgede genel internet arızası var diyerek kesilen internetimiz pazar günü genel arıza çözülmesine rağmen benim internetim gelmedi. Daha önceki 7 arıza kaydında da olduğu gibi kesinlikle kalıcı bir çözüm üretmiyorlar. Kullan 2 ayda bir arızaya geçsin 10 gün arızanın çözülmesini bekle sonra... Pişmanım ve cayma bedeli ödemeden sözleşme sonlandırma yollarına bakacağım bıktım artık teknik servisi ayrı bir dert, müşteri hizmetleri ayrı bir dert. Satmaya gelince 50 kere arayan müşteri hizmetleri arıza çözümü için nedense hiç aramıyorlar

22 Temmuz 2024 19:02

07 Temmuz 2024 15:28

Sorunum bugün çözüm ile sonuçlanmıştır

01 Ocak 2024 17:13

Meçhul