Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Haksız Ve Fahiş Servis Ücreti

16 Ekim 2023 22:08

13 yıllık Digiturk abonesiyim, yaklaşık 1-1,5 yıl önce kutu arızasından dolayı kutuyu değiştirdiler, yerine tamir görmüş ikinci el kutu takıldı, söyleyince ellerinde sıfır kutu olmadığını, bu şekilde değiştirebileceklerini söylediler, bizde mecburen kabul ettik. Şimdi kutu açılmıyor, kanal gösterge ekranında sürekli 4 tane çizgi yanıp sönüyor. Müşteri hizmetlerini aradım, servis göndereceklerini ve 350₺ servis ücreti olduğunu söylediler. Kendilerine ait olan ve benden kaynaklanmayan nedenle servis talep ediyorum ama ücreti kabul edersem servis gönderebileceklerini söylüyorlar. Ben hayatımda bu kadar saçma bir olay duymadım, kendi hatalarının bedelini bize ödettirme konusunda sanki haklılar gibi çok rahat konuşuyorlar. İlgili kurumdan ve arkadaşlardan mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

16 Ekim 2023 22:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Oktay S., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Oktay
Oktay
17 Ekim 2023 16:32

Merhaba, Ben hala televizyon izleyemiyorum. Acaba ne zaman dönüş yapacaksınız

18 Ekim 2023 14:41

Sayın Oktay S. Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 19:36
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 15:58
Digiturk Arızalı Cihaz Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti
Merve sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 19:26
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 17:30

Bülent