Mahmut
22 Eylül 2023 15:42

Merhabalar Yaklaşık 3 ay önce ilk defa üyelik yaparak aldığım Digiturk uydu alıcısının adaptör güç kablosu çalışmamaktadır. Bu sebeple 10 gündür izleyemiyorum. Defalarca teknik servis hattını arayıp ulaşım sağlayamadım. Bugün ulaştığımda ise arıza için teknik servis kaydı açılacağını ve 350 lira teknik servis gelme ücreti alacaklarını söylediler. 3 aylık cihazın adaptör güç kablosu nasıl bir anda bozulur. Üstelik ilk kurulum yapıldığından beri yeri bile değişmedi. Kaliteli elektronik materyaller kullanılmadığı için böyle bir problem yaşamaktayım. Ve yıllık ücret ödememe rağmen hala izleyemiyorum. Lütfen bir an önce mağduriyetim giderilsin. İlk defa Digiturk deneyimi yaşayarak doya doya maç izlemek istiyordum fakat hevesim kursağımda kaldı. Müşteri memnuniyeti hiç önemsenmiyor.

22 Eylül 2023 15:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mahmut Ş., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

26 Eylül 2023 16:58

Sayın Mahmut Ş. Kayıtlardaki e-mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
30 Ekim 2023 10:59
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 22:22

16 Eylül 2023 11:42