Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk 1 Gün İçin 1 Aylık Fahiş Fiyat Fatura Edildi

25 Nisan 2024 08:56

Bir yıl önce bir yıllık taahhütle Digiturk internet ve taraftar paketi satın aldım. Abone olurken kendi numaramı verdiğimde sistemde bir sorun olduğunu ve başka bir numara vermem gerektiğini söylediler. Sakıncası olmayacağını düşünerek annemin numarasını verdim. Taahhüdün biteceği ay içerisinde yenileme için atamalarını düşünerek müşteri hizmetlerini birkaç kez aradım ama otomatik yanıt sisteminden öteye geçip müşteri temsilcisine ulaşamadım. Bayiden halletmeyi düşünerek bayiye gittim ama oradan işlem yapamayacaklarını, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen yine ulaşamadım. Taahhüdün bittiği ertesi gün tekrar bayiye gittim. Ulaşamadığımı söylediğimde sadece verdiğim numaradan ulaşılabileceğini, aksi takdirde direkt abone numarasıyla işlem yapmamın mümkün olduğunu belirtip beni yönlendirdiler. Müşteri temsilcisi, bir gün geçen taahhüt için henüz kullanılmamış olan bir aylık ücret olan 848 liranın fatura edildiğini söyledi. Böyle bir uygulamanın yanlış olduğunu, bir gün için bir aylık yüksek ücret tahsil edemeyeceklerini, en fazla bir günlük ücret alabileceklerini söylememe rağmen faturayı iptal etmediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bu firma hakkında daha önce şikayetler duymama rağmen abone olmuştum ancak taahhüt sonunda hata yaptığımı anladım. Çok küçük hesaplarla insanlardan para almayı düşünen bir şirketle karşı karşıyayım. 'Neden abone olunmuyor?', 'Neden internet tercih ediliyor?' gibi sorulara şirket yetkililerinin düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Sorun sadece fiyatlar değil, Digiturk'ün müşterisine yaptığı muamele de büyük bir problem.

Reyhan sonucu yetersiz buldu

Reyhan
20 Ekim 2024 03:21
Yanlış Fatura Ve Teknik Servis Ücretlendirme Sorunu
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
18 Temmuz 2025 23:26
digiturkten-soz-verilen-fiyat-yerine-yuksek-fatura-soku-2.jpg
digiturkten-soz-verilen-fiyat-yerine-yuksek-fatura-soku-1.jpg

09 Ağustos 2024 19:39
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 00:23
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk İnternet Aboneliğinde Yanlış Bilgilendirme Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

Esmanur
02 Eylül 2025 14:36