Dermojet - Orijinal Ürün Mü?

Dermojet - Orijinal Ürün Mü?
25 Eylül 2024 15:06

Orijinal ürün mü? Hepsiburada uygulaması üzerinden Dermojet mağazasından iki adet lierac krem satın aldım. Ancak kutunun üzerinde kazıyarak ortaya çıkan gizli karekod etiketi ve kapakta renkli bandrolü yoktu. Aynı hafta aynı markanın serum formunuda eczaneden aldım bu etiketler ve bandrol kutunun üzerinde de vardı. Ürünü açmadan mağazaya foto ile mesaj attım, bu orijinale benzemiyor bahsettiğim karekod ve renkli bandrolü olmadığını yazdım. Mağaza standart bir cevap ile ürün orijinaldir dedi. Ürünü açtık kokusu, kıvamı diğerlerine benzemiyordu. Bende geri iade gönderdim. Mağaza ürünün iadesini kabul etmeyip geri gönderdi. Neden açıklama yapmadan hemen geri gönderdiniz diye mesaj attığım. Mağaza orijinal olduğunu belgelemek ya da karekod vs. Doğrulama yerine Hepsiburada üzerinden yine yapay zeka üzerinden aynı mesajı gönderdiler. Orijinal ürünün kanıtlanması bu kadar zor olamaz!

25 Eylül 2024 16:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
25 Eylül 2024 21:38

Sayın satıcı, Bildiğiniz üzere üts kodu her ürün markası için aynıdır. Yani 1000 paketinde 1 paketinde üts kodu aynıdır. Hatta internete arama motoruna Lierac Phytolastil krem üts kodu yazın size bu barkod No. Yu gösterir. Orijinal olmayan bir ürünün kutusuna da bu şekilde pek ala aynı kod basılıp, paketlenebilir. Gizli karekod ve kapaktaki renkli bandrol neden yok, kıvamı ve kokusu neden farklı? Ürünün formülümü değişti? Tabii ki hayır! Bir önceki cümlede ki 3 sorunun cevabını vermek yerine neden hep başka şeylerden geri dönüş yapıyorsunuz.

Nese sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 12:17
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 11:21
Farmaucuz Ürün Orijinalliği Şüphesi, Ürününü İade Almıyor
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dermovaya.com Sahte Orijinal Olamayan Ürün Satışı İade

31 Ağustos 2023 12:09