İdil sonuçtan çok memnun

Dermoailem Ürün Orijinal Mi?

23 Şubat 2024 13:14
İdil'in Teşekkür Mesajı
“Çok kısa bir süre içinde yönetici ekibinden Tolga Bey'in beni arayıp detaylıca konuyu açıklaması ve tüm sorularımı giderdi. Kendisi, ürünün orijinalliği konusundaki kuşkularımı gidermeme yardımcı oldu ve artık hiçbir tereddüdüm kalmadı. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Bu türden hızlı ve etkili müdahalelerinizin, müşteri memnuniyeti odaklı bir şirket olduğunuzu kanıtlıyor olması, beni gerçekten memnun etti. Bu sebeple, yaşadığım sorunun hızlı ve etkili bir şekilde çözüldüğü için ekibinize teşekkür etmek istiyorum.”

DERMOAİLEM'DEN Solgar vm2000 60lı aldım. Bu kutudan birçok kez bitirmiş olmama rağmen etkisini 3 gündür hiç göremiyorum. Orijinalliğini sorguluyorum, kokusu falan da bir değişik. Şimdi yorumlara baktığımda da bundan birçok insan muzdarip olmuş. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an maalesef

İdil
İdil
23 Şubat 2024 14:02

Ege sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 16:57

Aldığım Parfümler Beklediğim Kalıcılığı Göstermedi

07 Mayıs 2025 13:02
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ürünün Kalitesizliği Ve İade Sorunu

13 Kasım 2024 16:14